PVC vloer keuken

Een gemiddelde keukenvloer krijgt veel te verduren, maar met een PVC vloer is dit verleden tijd! Doordat een PVC vloer waterbestendig is en naadloos is afgewerkt, is deze gemakkelijk schoon te maken. Bovendien is een PVC vloer in de keuken eenvoudig te combineren met vloerverwarming, wat koken in de winter een stuk aangenamer maakt! Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het leggen van vloeren. Meer weten of uw wensen bespreken? Onze adviseur helpt u graag verder! 

Uw voordelen van een PVC vloer in de keuken:

 • Milieuvriendelijk
 • Brandvertragend
 • Onderhoudsvriendelijk 

Meer weten over een PVC vloer in de keuken? Lees verder!

9.3
407 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Waarom een PVC vloer in de keuken?

De uitstraling van een PVC vloer is nauwelijks te onderscheiden van die van een echte houten vloer. Maar omdat er geen echt hout gebruikt wordt, hoeft u zich geen zorgen te maken over bijvoorbeeld vochtvlekken. Een keuken PVC vloer is waterbestendig en juist eenvoudig schoon te houden. Dat scheelt, want in de keuken heeft u waarschijnlijk al genoeg schoonmaakwerk. En wist u dat u een PVC vloer in de keuken ook kunt combineren met vloerverwarming? Zo wordt het koken in de winter een stuk aangenamer!

Onze PVC vloeren

Uwvloerafwerking.nl heeft de keuken PVC vloer die u zoekt. In ons brede assortiment PVC vloeren vindt u kwaliteitsvloeren uit de mFLOR en de Vivafloors collectie. Voor beide collecties geldt dat we meerdere soorten PVC vloeren aanbieden. Zo kunt u kiezen voor een vloer met een eiken uitstraling, een naaldhout PVC vloer of bijvoorbeeld een mooie visgraat vloer. Behalve een houten look kunt u natuurlijk ook gaan voor een betonnen uitstraling. Onze ervaren vakmannen pakken de vloerafwerking van elke PVC vloer op, volledig naar uw wens.

Bekijk onze volledige PVC Vloeren collectie

Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van Vivafloors & mFLOR:  Neem contact op of bezoek onze showroom!

  Wilt u meer weten over onze PVC vloeren voordat u een beslissing neemt? De ideale manier om een realistisch beeld te krijgen van hoe een PVC vloer in uw keuken zou kunnen staan, is een bezoekje aan onze showroom. Daar kunt u onze PVC vloeren in Deventer in het echt bewonderen en natuurlijk onze deskundige medewerkers die u met elke vraag over vloerafwerking kunnen helpen. Maak een afspraak voor de showroom of neem direct contact op!

  Bereken uw prijsindicatie

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Persoonlijk advies van Team Uwvloerafwerking

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo Vivafloors