Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Heeft u onlangs een nieuwe woning gekocht en bent u nog op zoek naar een nieuwe vloer? Dan bent u bij Uwvloerafwerking.nl aan het goede adres! Onze Vivafloors PVC vloeren zijn bijna niet van echt te onderscheiden. Een houten vloer of een betonnen look? Met een PVC vloer creëert u deze uitstraling, maar dan zonder de nadelen ervan. We vertellen u hier graag meer over!

Soorten Vivafloors vloeren 

Weet u nog niet precies voor welke PVC vloer u wilt kiezen? Dat is geen probleem! Wij hebben een uitgebreid assortiment met verschillende stijlen. Van een strakke, betonlook vloer tot een warme visgraat PVC vloer. Deze stijlen sluiten perfect aan op hedendaagse trends, met een balans tussen topkwaliteit, levensduur, onderhoudsgemak, prijs en duurzaamheid. 

Bent u benieuwd naar de complete collectie van Vivafloors? Download dan onderaan deze pagina de brochures!

Al onze vloeren zijn makkelijk en goedkoop in onderhoud, omdat ze slijtvast en waterbestendig zijn. Hierdoor zijn de vloeren ook kindvriendelijk; ze zijn bestand tegen speelgoed, vallende drinkbekers en stampende peuters. Bovendien is een PVC vloer van Vivafloors geluiddempend. Zoekt u een vloer die niet alleen geschikt is voor de woonkamer, maar bijvoorbeeld ook voor uw slaapkamer en keuken? Met Vivafloors PVC vloeren kunt u alle kanten op. Alle vloeren zijn Europees gecertificeerd en voldoen aan alle kwaliteitseisen. 

Over het bedrijf Vivafloors

Vivafloors is opgericht in het Overijsselse Goor en bestaat al ruim 10 jaar. Inmiddels behoort het merk tot een van de grootste in PVC vloeren in Nederland. Het bedrijf is echt Twents; prettig nuchter en overtuigd van de kwaliteit van haar vloeren.

Vivafloors PVC vloer laten leggen 

Wanneer u eruit bent welke PVC vloer van Vivafloors u in uw woning wilt leggen is de volgende stap bepalen of u dit zelf gaat doen of dat u onze specialisten inschakelt. Dankzij de jarenlange ervaring van onze specialisten zijn ze in staat om uw vloer met veel nauwkeurigheid aan te leggen in uw woning. Bovendien hoeft u na het leggen van de vloer hier bijna niet meer naar om te kijken, omdat Vivafloors vloeren lang mee gaan. Tevens ontvangt u te allen tijde garantie op onze vloerafwerking

Interesse? Vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan!

Heeft u interesse in een PVC vloer van Vivafloors? Dan kunt u via onze calculator gemakkelijk een vrijblijvende prijsindicatie aanvragen. U ontvangt de indicatie binnen enkele seconden in uw mailbox! Heeft u andere vragen voor onze specialisten? Neem contact met ons op of maak een afspraak voor een bezoek in onze showroom.

Waarom bij Uwvloerafwerking.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het leggen van PVC vloeren.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Door te kiezen voor kwalitatief hoogwaardige PVC vloeren voorkomt u dat uw vloer na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze vloerafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren profiteert u van fikse kortingen.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 51 beoordelingen