Plinten plaatsen

Heeft u een nieuwbouwwoning of bent u toe aan een renovatie? Denk dan ook eens na over een upgrade van uw vloer. Uwvloerafwerking.nl is gespecialiseerd in het aanleggen van vloeren en het plaatsen en afwerken van hoge kwaliteit plinten.

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Bekijk nu de video en leer alle ins en ouds over plinten en deurmatten van onze expert

Soorten plinten

Plinten zijn eigenlijk altijd nodig om uw wanden te beschermen. Bijvoorbeeld tegen stofzuigen en dweilen. Bovendien komt het vaak voor dat de onderste paar cm niet helemaal strak worden afgeleverd door de aannemer. Een plint werkt dat netjes weg.

Uwvloerafwerking.nl zet 2 typen plinten in. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen tussen een plintenhoogte van 7, 9 of 12 cm.

Deze moet nog verder afgewerkt worden na het plaatsen. Dat kan zijn het wegwerken van kieren tussen de plintdelen, het afkitten van de kier tussen plint en muur en het op kleur aflakken. Het beste is dit na 1 jaar te doen, als het hout is uitgewerkt. Als u wilt, nemen we dit mee in een op maat gemaakte offerte.

De gelakte plinten worden kant-en-klaar gemonteerd. De kieren tussen de plintdelen en tussen de plint en de muur worden daarbij niet weggewerkt. Bij de plint RAL9005 (zwart) valt dit het minst op, aangezien er dan een donkere kier zit tussen twee donkere plinten in. Bij lichte plinten valt dit uiteraard wel direct op. Wat betreft de lak is RAL9005 een veel gekozen kleur, naast RAL9010 of RAL9015.

Wat kost het plaatsen van plinten?

Bent u benieuwd naar de kosten? Vraag dan gerust een prijsindicatie aan. De indicatie is vanzelfsprekend afhankelijk van de afmetingen van uw woning en eventuele specifieke wensen. U ontvangt de prijsindicatie al binnen 1 minuut per mail.

Bekijk onze volledige PVC Vloeren collectie

Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van Vivafloors & mFLOR:  Waarom plinten laten plaatsen door Uwvloerafwerking.nl?

  De voordelen als u Uwvloerafwerking.nl uw vloer laat aanleggen en plinten plaatsen, zijn:

  • 100% kwaliteit: Wij werken alleen met de beste vakmensen, zo garanderen we een topresultaat.
  • Combi vloer aanleggen & plinten plaatsen: Uwvloerafwerking.nl is in staat om zowel uw vloer (gietvloer of PVC vloer) aan te leggen als uw plinten te plaatsen. Zo heeft u alles onder één dak geregeld.
  • Reactie binnen 24 uur: Klantenservice staat hoog in het vaandel bij ons, u heeft altijd een snelle reactie op al uw vragen.
  • Één partij, één aanspreekpunt: U heeft een vast contactpersoon die alles voor u regelt en u over de vorderingen op de hoogte houdt.
  • Werkzaam in heel Nederland: Of u nou in Zeeland, in de Randstad of in Friesland woont, wij kunnen altijd langskomen om uw vloer te leggen en plinten te plaatsen.
  • 500+ projecten per jaar: Uwvloerafwerking.nl beschikt over de capaciteit om jaarlijks meer dan 500+ projecten aan te pakken en die ronden we ook steeds met goed resultaat af.

  Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan!

  Heeft u interesse om uw gietvloer, PVC vloer of plinten door Uwvloerafwerking.nl te laten plaatsen? Dan bent u wellicht ook benieuwd naar een indicatie van de kosten. Vraag dan nu eenvoudig digitaal een vrijblijvende prijsindicatie op.

  Bereken uw prijsindicatie

  Checklist & 7 tips - Uwvloerafwerking

  Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

  In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:   Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

   Persoonlijk advies van Team Uwvloerafwerking

   Wij kunnen meer!

   Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

   Merken die wij gebruiken
   ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo Vivafloors