Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Bent u op zoek naar een moderne, industriële uitstraling voor uw woning? Dan is een gietvloer geschikt voor u! Met gietvloeren brengt u gezelligheid en toch strakheid aan in uw huis. De vloeren zijn onderhoudsvriendelijk en goed schoon te houden. Gietvloeren zijn momenteel erg populair, mede dankzij de naadloze afwerking en de mogelijkheid tot vloerverwarming. Daarnaast kunt u de vloeren in veel verschillende kleuren bestellen!

Al onze gietvloeren zijn onderhoudsvriendelijk en worden door onze vakmannen zeer netjes neergelegd.

Soorten gietvloeren

Er zijn veel verschillende soorten gietvloeren. Zo zijn er de blend (gemengd) en solid (één kleur) varianten, en heb je vloeren voor verschillende functionaliteiten (voor in huis, op werk, etc.). Bij Uwvloerafwerking.nl en EPI maken we liever onderscheid in verschillende lijnen. Hieronder vindt u onze verschillende gietvloer lijnen. Welke past het best bij u?

 

Gietvloer kleuren

Gietvloeren bestaan in veel verschillende kleuren. Ons assortiment biedt u een zeer ruime keuze. Zo zit er altijd wel een vloer tussen die bij u past!

Bent u benieuwd naar de kleuren? Maak dan eenvoudig een afspraak via de website, of bel ons tijdens kantooruren. Wij helpen u graag verder bij het ontwerpen van uw droomhuis!


Gietvloer in huis

Gietvloer in de badkamer

Iedere gietvloer kan worden voorzien van een waterdichte coating. Zo is iedere gietvloer geschikt voor uw badkamer. De gietvloeren geven een warme sfeer aan uw badkamer en is warm aan de voeten. Er zijn nog meer voordelen om een gietvloer in uw badkamer aan te leggen. Zo is de vloer door zijn naadloze afwerking namelijk makkelijk schoon te houden. Het vuil kan immers niet in de naden terechtkomen. Door de naadloze afwerking ontstaat er ook geen kalkaanslag. Uw badkamer krijgt een moderne, strakke en vooral schone uitstraling!

Gietvloer in de woonkamer

Wanneer u op zoek bent naar een tijdloos design, gemakkelijk onderhoud en een sfeervolle woonkamer, dan bent u op zoek naar een gietvloer! De gietvloeren worden stuk voor stuk naadloos afgewerkt en dat geeft uw woonkamer de rust en strakheid die het verdiend. De gietvloeren zijn hygiënisch en stijlvol. Zo kunt u de vloer bijvoorbeeld met vrijwel alle meubelen goed combineren! Maak van uw huidige woonkamer uw droomwoonkamer met onze gietvloeren.


Gietvloer prijs berekenen

Benieuwd naar de kosten van uw gietvloer? Via de website van Uwvloerafwerking.nl vraagt u eenvoudig een prijsindicatie aan.

BEREKEN UW PRIJSINDICATIE


Gietvloer showroom

Veel mensen vinden het lastig om een goede vloer uit te zoeken voor hun woning. Naast dat het een goede stevige ondergrond moet zijn, is het voor de meeste mensen ook belangrijk dat het een prachtige uitstraling heeft. Het kan daarom moeilijk zijn om een vloer uit te kiezen die perfect aansluit op de rest van het interieur.

Heeft u advies nodig of wilt u de gietvloeren graag in onze showroom aanschouwen? Maak dan een afspraak in onze showroom.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Meer informatie over onze gietvloeren?

Ontvang de brochure direct per mail of maak een afspraak in onze showroom!

Waarom bij Uwvloerafwerking.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het leggen van PVC vloeren.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw PVC vloer na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze vloerafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren profiteert u van fikse kortingen.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.