Onze merken

Wij maken enkel en alleen gebruik van de beste merken om uw woning te voorzien van de mooiste afbouw. Bekijk hieronder alle merken waar wij gebruik van maken.

9.2
376 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Base beton

logo base beton

Base beton is een gebruiksvriendelijke betonstuc die uitstekend geschikt is voor vloeren. Met zijn vele voordelen en de keuze uit diverse kleuren en vier verschillende soorten base beton, biedt het een veelzijdige oplossing voor diverse projecten.

Belakos

belakos logo

Belakos is een familiebedrijf dat al meer dan 60 jaar vloeren met duurzaamheid en kwaliteit als kernwaarden produceert. Hun collectie aan PVC vloeren is uitgebreid en biedt verschillende kleuren, plankformaten en legpatronen.

CozyOak

Cozy-Oak-logo

CozyOak is een leverancier van houten vloeren. CozyOak produceert de vloeren volledig in hun eigen fabriek in Drachten. De vloeren zijn ontwikkeld voor vloerverwarming en zijn gemakkelijk te onderhouden.

Moduleo

moduleo logo

Moduleo produceert hoogwaardige PVC vloeren die geschikt zijn voor elke ruimte. Het hele proces van onderzoek, testen, ontwerp en productie gebeurt in België, wat niet alleen gemakkelijk is, maar ook goed is voor het milieu.

Stone age

stone age logo

 

Stone Age is een leverancier van betonstuc die geschikt is voor wanden en vloeren in elke ruimte. Het gebruik van betonstuc zorgt niet alleen voor een esthetische uitstraling, maar maakt het ook geschikt voor toepassingen in horeca, retail en kantoor- en werkruimtes.

Scratch no more

scratch no more logo

Scratch no more biedt beschermende doppen voor meubels, voorzien van droogloop tapijt om krassen op de vloer te voorkomen. Deze beschermvoetjes zijn duurzaam en gaan acht keer langer mee dan vilt. Ze zijn ook eenvoudig te vervangen en te reinigen met een borstel en wat water.

Vivafloors

Logo Vivafloors

Vivafloors, gevestigd in Goor, is een van de grootste producenten van PVC vloeren in Nederland. Het bedrijf is trots op haar Twentse nuchterheid en heeft vertrouwen in de kwaliteit van haar vloeren.

Mflor

mflor-logo

Bij mFLOR kiezen ze bewust voor duurzame, betrouwbare en veilige designvloeren. Met natuurechte dessins en de hoogste kwaliteitsmaterialen bieden ze comfortabele voordelen van PVC vloeren met een uitstraling die niet van echt natuursteen of hout te onderscheiden is.

Bezoek onze showroom!

Wilt u deze merken graag in het echt bekijken? Breng dan een bezoek aan één van onze showrooms, waar onze specialisten voor u klaar staan om u te helpen. Het maken van een afspraak is heel eenvoudig via onzee  online planner.

Checklist & 7 tips - Uwvloerafwerking

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Persoonlijk advies van Team Uwvloerafwerking

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo Vivafloors