Vloerafwerking

Bent u geïnteresseerd in PVC vloerafwerking voor uw woning? Dat is niet zo gek. Zoals u misschien al weet, zitten er namelijk veel voordelen aan het kiezen voor een PVC vloer. Zo is een PVC vloer makkelijk te onderhouden, is het vochtbestendig, geluiddempend, brandvertragend, milieuvriendelijk, en zo kunnen we nog wel even doorgaan met het opsommen van voordelen. Genoeg redenen om te kiezen voor een PVC vloerafwerking.

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Vloerafwerking: PVC vloer leggen

Wij kunnen u helpen bij het leggen van een PVC vloer. Onze werknemers staan voor kwaliteit en vakmanschap en werken met de topproducten van mFLOR en Vivafloors. Dit zal resulteren in een vloer van hoogwaardige kwaliteit met een natuurlijke uitstraling. Aangezien iedereen een andere smaak heeft, bieden wij verschillende PVC vloerafwerkingen aan. Zo zit er voor iedereen wat bij. Onze collectie bestaat uit vier verschillende designs: Eiken, Naaldhout, Visgraat en Tegels. Weet u al wat u wilt?

De verschillende typen vloerafwerking hebben ieder hun eigen charme. Op onze website kunt u meer lezen over de verschillende designs en de mogelijkheden die zij bieden. Vindt u het toch fijner om de verschillende vloerafwerkingen eens in het echt te zien? Dat is ook mogelijk. In dat geval zouden we u willen uitnodigen om eens langs te komen bij onze showroom. Een van onze medewerkers zal u bijstaan om u te adviseren en om uw vragen te beantwoorden. Is dit wat voor u? Vergeet dan niet om eerst online een afspraak te maken. Dan kunnen we rekening houden met uw komst.

De kosten van vloerafwerking met PVC vloer

Maar wat zijn nu eigenlijk de kosten van een PVC vloer? Indien u hier meer over wilt weten, kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen via onze website. Na enkele vragen te hebben beantwoord over uw woning, ontvangt u binnen enkele minuten een op maat gemaakte offerte per mail. Zo weet u gelijk waar u aan toe bent. Wel zo handig, toch?

Bekijk onze volledige PVC Vloeren collectie

Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van Vivafloors & mFLOR:

  Twijfelt u nog ofdat een PVC vloer wat voor u is? Of heeft u nog vragen op het gebied van vloerafwerkingen waarmee we u van dienst kunnen zijn? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

  Bereken uw prijsindicatie

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Persoonlijk advies van Team Uwvloerafwerking

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo Vivafloors