PVC vloer Deventer

Heeft u onlangs een nieuwbouwwoning gekocht? Of wilt u uw huidige woning een touch up geven? Een nieuwe vloer is de basis van de uitstraling van uw woning! PVC vloeren zijn momenteel erg populair dankzij de natuurgetrouwe look en het gemak in onderhoud. Wij bieden een breed assortiment aan vloeren met verschillende dessins. Wanneer u een PVC vloer wilt laten leggen in uw woning in de regio Deventer bent u dan ook bij ons aan het juiste adres.

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Op zoek naar een PVC vloer voor uw woning?

Op deze pagina vindt u alles wat u dient te weten over een PVC vloer. Bovendien vertellen wij u meer over de verschillende soorten PVC vloeren die wij in ons assortiment hebben. Onze specialisten helpen u graag bij het geven van advies, dus neem gerust contact op voor meer informatie. Bent u benieuwd naar de kosten?

Dan kunt u via de onderstaande knop direct uw prijsindicatie aanvragen, welke vervolgens binnen enkele seconden in uw mail zit!

PVC vloer die in Deventer gelegd is

Bekijk onze volledige PVC Vloeren collectie

Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van Vivafloors & mFLOR:  Waarom een PVC vloer?

  Er zijn veel redenen te bedenken om een PVC vloer te laten leggen, deze vloersoort biedt namelijk meerdere voordelen. Een belangrijk voordeel is de onderhoudsvriendelijkheid van PVC vloeren. De vloeren zijn door het gladde oppervlak makkelijk te dweilen en schoon te houden. Ook worden meubelafdrukken voorkomen door de sterke bovenlaag. En wilt u de vloer combineren met vloerverwarming? Ook dat is eenvoudig te regelen met een PVC vloer.

  PVC vloer leggen in Deventer

  Onze vloerspecialisten kunnen dromen over het leggen van vloeren. Zij doen dit dagelijks en weten dan ook voor iedere situatie een passende oplossing. Zo starten ze altijd met een voorbereiding. Hierbij wordt er een ondervloer gelegd, of de huidige ondervloer wordt schoongemaakt. Ook wordt deze geëgaliseerd, zodat uiteindelijk het mooiste eindresultaat behaald kan worden.

  Tot slot wordt de vloer geacclimatiseerd en gelijmd of gelegd. Met als eindresultaat een prachtige PVC vloer, die direct sfeer geeft aan uw woning.

   

  Soorten PVC vloeren

  Een PVC vloer biedt duidelijk veel voordelen, maar welke soort vloer is het meest geschikt binnen uw woning? Bij Uwvloerafwerking kiest u uit een collectie met diverse soorten PVC vloeren en we helpen u graag bij het maken van een keuze. Lees alles over de verschillende soorten PVC vloeren en bepaal welke aan uw wensen voldoet.

  Wilt u een vloer die niet van echt hout te onderscheiden is om uw huis een natuurlijke uitstraling te geven? Dan raden wij een eiken PVC vloer aan. Een eiken PVC vloer heeft een tijdloos en stijlvol karakter, waar u niet snel op uitgekeken raakt. Onze vakmannen verzorgen de complete afwerking en garanderen hoogwaardige kwaliteit waar u lang van profiteert.

  Ook met een naaldhout PVC vloer zorgt u voor een natuurlijke en authentieke sfeer in huis. Waar een echte houten vloer kan uitzetten of krimpen, zal een naaldhout PVC vloer geen problemen geven en lang mooi blijven. Bovendien zijn PVC vloeren slijtvast, dus ook daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Ga voor een rustig of juist een rustiek interieur en laat uw vloer daarbij aansluiten met de juiste naaldhout PVC vloer.

  Gaat u liever voor tegels in plaats van planken? In dat geval hebben wij ook PVC vloer tegels in onze collectie. PVC vloer tegels leggen we aan zonder v-groeven om eenheid aan te brengen in uw vloer en daarbij verzorgen we de afwerking van begin tot eind. De betonlook die u met het tegeleffect creëert, komt goed tot zijn recht wanneer u bijvoorbeeld een industriële inrichting heeft. Vraag advies aan onze specialisten om zeker te weten welke vloer voor uw woning geschikt is.

  Bent u toch meer fan van de natuurlijke houtlook, dan kunnen wij voor u een visgraat PVC vloer leggen. Het formaat van de planken voor deze vloer is wat kleiner, waardoor u een speels patroon op de vloer krijgt. Een visgraat PVC vloer wordt steeds populairder dankzij de moderne uitstraling en de verschillende dessins die worden aangeboden. Daarnaast blijft deze vloer lange tijd mooi en is het onderhoud zeer eenvoudig. Ideaal dus!

  Algemene informatie

  Wanneer u een nieuwe PVC vloer gaat laten leggen, wilt u natuurlijk zeker weten dat u de beste prijs-kwaliteitverhouding krijgt en dat u een passende vloer voor uw woning kunt uitkiezen. Bij ons kunt u kiezen uit een groot assortiment en ontvangt u altijd garantie op onze vloerafwerkingen. Onze vakmensen beschikken over jarenlange ervaring en gebruiken materiaal van hoogwaardige kwaliteit. Om te weten welke kosten daarbij horen, kunt u kosteloos een prijsindicatie aanvragen.

  PVC vloer Deventer kosten 

  Een PVC vloer laten leggen, wat kost dat? De kosten voor PVC vloer Deventer vraagt u gemakkelijk op met onze prijsindicatie tool. Binnen 24 uur kunt u rekenen op een persoonlijke offerte. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en weet u met welke kosten u te maken krijgt bij het leggen van een PVC vloer in Deventer.

  PVC vloer laten leggen

  Wilt u een PVC vloer laten leggen? Dan kunt u door het hele land rekenen op onze deskundige vloerafwerking! U bent ook welkom in onze showroom in Deventer om uw vragen te stellen en een kijkje te nemen bij onze verschillende vloerafwerkingen. Heeft u eenmaal de keuze voor een PVC vloer gemaakt, dan verzorgen onze vakmensen de rest. We leggen de vloer professioneel en nauwkeurig aan zodat u er nog jaren van kunt genieten!

  Neem contact op!

  Kunt u wat extra hulp gebruiken bij het kiezen van de juiste PVC vloer of heeft u vragen over onze vloerafwerking? Neem contact op via ons online contactformulier of stuur ons een e-mail. Ook telefonisch zijn onze medewerkers bereikbaar in het geval van vragen of opmerkingen. We horen het graag!

  Bereken uw prijsindicatie

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Persoonlijk advies van Team Uwvloerafwerking

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo Vivafloors