Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Een vinyl vloer krijgt bij steeds meer mensen de voorkeur. De meeste nieuwbouwwoningen maken gebruik van dit veelzijdige kunststof. Logisch, want er zitten een hoop voordelen aan zo’n schitterende vinyl vloer!

Voordelen van een vinyl vloer

Natuurlijke uitstraling

De vloeren kunnen voorzien worden van prachtige authentieke dessins en motieven die zichtbaar en voelbaar zijn. Hierdoor heeft u de kwaliteit van vinyl, maar de uitstraling van een echte houten of betonnen vloer.

Geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling

Een vinyl vloer is een goede warmtegeleider om warmte gelijkmatig over de woonruimte te verspreiden. Hierdoor is het een erg zuinige keuze voor uw energierekening.

Vochtbestendig

Omdat de vloeren uit kunststof bestaan, zijn ze bestand tegen water en de meeste andere vloeistoffen. Daarom zijn ze ook geschikt voor badkamers en keukens! Ook zorgt dit ervoor dat de vloeren makkelijk te onderhouden zijn.

Slijtvastheid

Dankzij de hoge slijtvastheid van het materiaal, zijn vinyl vloeren zijn een investering voor de lange termijn. De vloeren worden niet zonder reden veel toegepast in hotels, winkels en kantoren.

Minimaal contactgeluid

Bij laminaat en parket worden geluiden van voetstappen en schuivende stoelen vaak versterkt. Bij vinyl vloeren worden dergelijke geluiden tot in het minimum gedempt.

Interesse in een vinyl vloer?

Overtuigd van de voordelen van een vinyl vloer en benieuwd naar de uitstraling? Bekijk dan onze collectie en sta versteld van het grote aanbod. Vraag voor een kostenplaatje een prijsindicatie aan of neem contact met ons op. We helpen u graag de beste keuze voor uw woning te maken.

Waarom bij Uwvloerafwerking.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het leggen van PVC vloeren.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Door te kiezen voor kwalitatief hoogwaardige PVC vloeren voorkomt u dat uw vloer na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze vloerafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren profiteert u van fikse kortingen.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.4/10 - 44 beoordelingen