Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Klantervaringen

10

Persoonlijk en vakkundig

We hebben leuk, persoonlijk, contact gehad met verschillende medewerkers. Er werd geluisterd naar onze wensen en deze zijn vakkundig uitgevoerd. Zowel voor het behangen, verven als het plaatsen van de plinten.

Jessie
Deventer
6

Kwaliteit is beneden verwachting, service wel heel netjes

Perfect hoeft het niet te zijn, maar nadat de heren geweest zijn en in 3 dagen de woning (beneden en grote hal) gedaan hebben, bleek dat er in de kitranden en op de muren craquelé ontstond, er zat verf op vrijwel elk nieuw kunststof kozijn en de afzuiginstallatie, de verf zat niet overal op de muur (om de ramen soms niet goed geverfd), her en der waren de behangranden te zien, er zaten veel onregelmatigheden onder het behang en een deel van de hal had blijkbaar geen goede ondergrond dus daar zie je de ondergrond doorheen (wat dus erg goed te zien is in een lichte hal). En dat terwijl ze bij aanname van de opdracht aan hebben gegeven dat zij zouden meedelen als de ondergrond niet goed was, zodat zij of onze aannemer dat aan kon passen. Heel goed contact met de klantenservice, die waren absoluut meewerkend. (Maar ja, ik had ook nog niet betaald.) De 2e keer dat ze teruggekomen zijn, is er met een rollertje wat aangepast, wat vervolgens ook weer te zien was. Uiteindelijk is iemand anders van het bedrijf nog 2 keer langs geweest om zeker de helft van de muren overnieuw te doen en het resultaat is nu ok. Die heeft heel wat netter gewerkt, maar ja ... ondertussen wel zoveel week en irritatie verder. En nog steeds niet de beloofde stucwerk-kwaliteit: er zijn nog steeds craquelé kitranden en de muur in de hal krijg je niet meer goed nu het er eenmaal op zit. Gelukkig is de rest nu wel ok. Het was een opdracht in het noorden van het land, dus misschien daarom het haastwerk, of zou het de toen hoge temperaturen geweest zijn? Ze hebben in ieder geval niet de beloofde kwaliteit geleverd en ook geen tegemoetkoming of i.d. voor alle ellende. Wel aardige medewerkers, ook degenen die het uitvoeren, en een hele nette communicatie. Maar ik betaal liever voor een mooi resultaat zonder gedoe dan aardige medewerkers.

Carmen
Onstwedde
10

Goed en vakkundig uitgevoerd

Er was een misverstand, welke zeer goed en op prettige wijze is opgelost. Het werk is uitstekend en vakkundig uitgevoerd. Hiervoor onze dank. Wij zijn erg tevreden.

Willy
Deventer
9

De juiste keuze gemaakt.

Heel goed professioneel bedrijf Zeer tevreden met het eindresultaat van het glasvlies en sauzen van ons nieuwe appartement. De schilder en behanger hebben een prachtig stukje werk afgeleverd en waren prettig in de omgang. Alleen het Twents dialect kostte ons wat meer inspanning !!!

Jan
Elst
8

Goed en snel

Snel gereageerd, en konden snel beginnen. We hebben alleen het vliesplakken laten uitvoeren, maar achteraf hadden we beter ook het sauzen kunnen laten doen. Prima mannen, die het werk uitvoerden, netjes en beleefd. Goed advies gegeven tijdens het plakken, om ruimtes niet te doen.

J.W. Manen
Veenendaal
9

uitstekend vakmanschap

De schilders waren prima vakmensen en prettig om mee samen te werken.

Ton
Deventer
10

Betrouwbaar van begin tot einde

Uwnieuwbouwwoning.nl kwam op mijn pad toen mijn aannemer een maand voor de oplevering van mijn woning liet weten dat het toch allemaal niet zou lukken. Er werd vlot gereageerd op mijn aanvraag en 2 dagen later kon ik bijna opgelucht ademhalen, volgens uwnieuwbouwwoning zou alles goed komen op de door mij gewenste datum. En dat klopte ook volledig. Vlot en netjes werd alles wat beloofd werd gedaan. Ze reageren vlot op mails/belletjes, en de schilders waren erg aardige kerels met hart voor de zaak. Erg tevreden!

Ann De Haes
Arnhem
9

Sneller dan gepland en superstrak

Twee verdiepingen van ons huis alle wanden met glasweefsel (glad) en daarna sausen. Inclusief trapgat, berging etc. In net geen twee dagen met drie man. Een hele prestatie qua snelheid waarbij dit absoluut niet ten koste van de kwaliteit is gegaan. Inschatting m2 ook nauwkeurig waardoor uiteindelijk bedrag overeen kwam met offerte.

Manfred
DEVENTER
10

Fijne communicatie, transparant. Vakwerk

Heel erg fijn geholpen door Uw nieuwbouwwoning. Met name Mitchell en Sandra. Goed contact over de werkzaamheden. Keiharde werkers zijn het, hebben het behang er zo tegen aan zitten, en de vloer zo liggen. Verbazingwekkend! Echt kwaliteit.

Familie van Dorsten
Zwolle
10

Super

Super strak behangen, en fijn dat jullie zo meedenken. Bedankt!

Manon
Barneveld
9

Goed en behulpzaam en meedenkend bedrijf.

Fijne ervaring met de verkoop ( Mitchell ) verder zijn we zeer Tevreden over de schilders, behangers en vloeren en trap leggers. Mooi stukje werk afgeleverd!

Frans
Deventer
8

Mooi proffesioneel bedrijf

Zeer tevreden met het eindresultaat van het glasvlies en sauzen van mijn nieuwe woning Ze gebruiken een goede kwaliteit glasvlies en goede saus

Alfredo
Nijeveen
9

Snel ons nieuwe huis voorzien van strakke wanden

Binnen 2 weken na eerste contact was ons nieuwe huis helemaal voorzien van zeer strakke wanden. Zelfs de wanden van ruim 5 meter hoog werd vakkundig en zonder gedoe opgelost.

Rien
Wageningen
10

Perfect

Door de goeie communicatie en een duidelijke offerte wil ik iedereen die stucwerk wil uitvoeren dit bedrijf aanbevelen. Al had ik niet zo,n grote klus woonkamer en gang , trapgat hebben ze dit perfect uitgevoerd ( en dit voor oudbouw ) ook het sauswerk was fantastisch. Zeer harde werkers en prijstechnisch zeker te doen.

cornelis van den Brink
Apeldoorn
9

Klantvriendelijk

Zeer prettige ervaring als klant. Geen opdringen, duidelijk overleg. Wij hadden alles het liefst in één hand. Geen andere firma's. Leggen is dus ook zeer goed gegaan. Direct en duidelijk. Graag meer firma's die zo werken. Dank. De vloer ligt er strak en mooi bij. Bantwoord voor 100% aan onze wensen. Succes

EAM Stehmann
DEVENTER
10

Geweldig bedrijf met mensen die verstand van hun vak hebben

Wij hebben de plafonds van ons nieuwbouwappartement laten stucen en de muren laten afwerken met glasvezel en alles laten sauzen. De mensen die bij ons gewerkt hebben waren echt mensen die verstand van hun vak hebben. Het contact met Mitchel was top. Als we belden of vragen hadden werd daar gelijk op gereageerd. Ik zal dit bedrijf zeker aan anderen aanbevelen.

Ria
Zeewolde
10

Ze hebben goed werk geleverd

Aardig en goed meedenkend

Door
Panningen
10

echt vakwerk!

Het schilder- en sauswerk in onze nieuwbouwwoning laten doen. Zeer vakkundig en mooi gedaan. Vriendelijk, goede communicatie en korte lijntjes. kortom: een aanrader!

Annemiek
Deventer
9

Top!

Cas en zijn team heeft ons uitstekend geholpen en begeleid bij de glasvezelbehang en de PVC-vloer van onze woning. Met een ruime ervaring en gedegen vakkennis heeft de team onze woning op zeer korte termijn weten te realiseren. Uitstekende bereikbaarheid en duidelijke communicatie waardoor je meteen weet waar je aan toe bent en wat er speelt. Wij hebben het gehele proces als zeer prettig en professioneel ervaren.

Mathijs
Julianadorp
10

Prachtig stuc- en sauswerk

Heel netjes gewerkt, erg mooi resultaat.

Martine
Bennekom
10

Helemaal TOP

We waren super blij met de schilders/behangers Tim en Kaj, ze waren snel en secuur en hebben echt vakwerk afgeleverd. Ook de vloerenlegger Jaap een dikke 10, hij dacht mee, gaf goede oplossingen en heeft ook vakwerk afgeleverd. Kortom we zijn helemaal blij, Klaas en José Houten

Klaas Nijdam
Houten
8

Plezierige samenwerking in planning en uitvoering

Meedenkende organisatie in planning en uitvoering.

Hans
Zwolle
9

Volledig naar wens

Wij hebben onze vloeren en muren laten doen door uwnieuwbouwwoning. Wij zijn prettig begeleid door het uitzoeken van de vloer op het kantoor in deventer. Per mail konden we de details later invullen. Wij hebben een vliesbehang en een pvc vloer laten leggen. Het resultaat is keurig. De mannen die het hadden gelegd waren vriendelijk en behulpzaam. De communicatie m.b.t de levering vloer had beter gekund en het meenemen van het afval was een prettige service geweest.

Jeroen
Norg
10

Fantastisch!

Keurig en naar volle tevredenheid zaken gedaan! Duidelijke communicatie en afspraken worden nagekomen, zeer tevreden!

Rick G.
Deventer
9

super positieve ervaring en zeer tevreden over de uitvoering van de werkzaamhedendienstverlening.

Paar maanden geleden contact gehad met uwnieuwbouwwoning.nl, in deze met Mitchell. Planning samen met hem gemaakt om ons huis te stucen en te sausen. Uwnieuwbouwwoning heeft zich uitstekend gehouden aan de planning en de uitvoering ziet er supermooi uit! We zijn erg blij dat we uwnieuwbouwwoning hebben ingeschakeld.

Sunil Harpal
Alkmaar

Waarom bij Uwvloerafwerking.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het leggen van PVC vloeren.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Door te kiezen voor kwalitatief hoogwaardige PVC vloeren voorkomt u dat uw vloer na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze vloerafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren profiteert u van fikse kortingen.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.4/10 - 44 beoordelingen