PVC Vloeren

Met een vloer uit de mFLOR of Vivafloors collectie kunt u genieten van een PVC vloer die bijna niet van echt te onderscheiden is. Uw vloer zal de prachtige uitstraling hebben van een houten of betonnen uitvoering, maar daarnaast niet de nadelen daarvan ondergaan. Met een PVC vloer bent u verzekerd van een slijtvaste vloer die ook nog eens waterbestendig is. Makkelijk en goedkoop in onderhoud dus!

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Soorten PVC Vloeren

Bij Uwvloerafwerking.nl hebben we een ruim assortiment aan PVC Vloeren. Een groot deel hiervan vindt u terug op onze website. Kiest u voor een strakke, robuuste of juist klassieke uitstraling? Hieronder vindt u onze soorten PVC Vloeren. Welke past het beste bij u? Klik op de afbeeldingen om meer over onze stijlen te weten te komen.

Bent u benieuwd naar de complete collecties van mFLOR en Vivafloors? Download dan onderaan de pagina de brochures!

Bekijk onze volledige PVC Vloeren collectie

Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van Vivafloors & mFLOR:

  Eiken
  Eiken PVC Vloer
  Bekijken
  Naaldhout
  Naaldhout PVC Vloer
  Bekijken
  PVC Tegels
  PVC Vloertegels (Betonlook)
  Bekijken
  Visgraat
  Visgraat PVC Vloer
  Bekijken
  Kastanje PVC vloer
  Kastanje PVC Vloer
  Bekijken
  hongaarse punt pvc vloer
  Hongaarse punt PVC vloer
  Bekijken

  PVC Vloeren (laten) leggen

  Wilt u een PVC vloer laten leggen? Dan bent u bij Uwvloerafwerking aan het juiste adres. Onze vakmannen zijn werkzaam in het hele land en zijn dankzij hun jarenlange ervaring in staat om de PVC vloer met veel nauwkeurigheid aan te leggen in uw woning. Daarnaast werken zij met de producten van mFLOR en Vivafloors, die bekend staan om hun hoge kwaliteit.

  PVC vloeren gaan lang mee en ogen bovendien erg natuurlijk. Aangezien onze werknemers de gehele afwerking van uw vloer op zich zullen nemen, hoeft u hier niet meer naar om te kijken. Wat ook fijn is om te weten, is dat u via Uwvloerafwerking.nl altijd garantie ontvangt op al onze vloerafwerking.

  PVC Vloer kosten

  Zou u een prijsindicatie willen hebben voor een bepaalde PVC vloer? Dat kan. Via onze website heeft u de mogelijkheid om, via onze gemakkelijke prijsindicatietool, vrijblijvend een offerte aan te vragen. Heeft u nog vragen over het laten leggen van een PVC vloer in uw woning? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers zullen u zo goed mogelijk van dienst zijn. Benieuwd naar uw kosten voor het leggen van een nieuwe vloer?

  PVC Vloeren Showroom

  Veel mensen vinden het lastig om een goede vloer uit te zoeken voor hun woning. Naast dat het een goede stevige ondergrond moet zijn, is het voor de meeste mensen ook belangrijk dat het een prachtige uitstraling heeft. Het kan daarom moeilijk zijn om een vloer uit te kiezen die perfect aansluit op de rest van het interieur.

  U moet niet alleen rekening houden met kleuren van uw inboedel, maar ook met bepaalde lichtinvallen in uw huis. Er zijn verschillende factoren waar rekening mee moet worden gehouden. Geen makkelijke taak dus! Daarom hebben wij deskundige werknemers die u helpen de juiste keuze te maken voor uw woning. Neem contact met ons op en plan een afspraak om langs te komen in onze showroom waar u onze PVC vloeren in Deventer van dichtbij kan bekijken.

  Bereken uw prijsindicatie

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Persoonlijk advies van Team Uwvloerafwerking

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo Vivafloors