Vloer schuren & lakken

Bent u op zoek naar de specialist om uw vloeren te schuren en te lakken? Kijk dan niet verder. Bij uwvloerenspecialist.nl bent u aan het juiste adres. Dankzij de jarenlange ervaring van onze specialisten maken wij van uw vloer een prachtig nieuw pronkstuk waar u weer jaren mee vooruit kunt.

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Vloer schuren

Het schuren van een vloer lijkt misschien een simpel karweitje, maar niets is minder waar. Vloeren verschillen veel van elkaar en kunnen niet lukraak geschuurd worden met zomaar een beschikbaar schuurmiddel. Om een vloer te schuren moet u beschikken over het juiste materiaal en de juiste deskundigheid.

Vloer laten schuren

Het is daarom beter om uw vloer te laten schuren door een erkende specialist. Wij bekijken eerst goed uw soort vloer en bespreken vervolgens de mogelijkheden die er op het gebied van schuren zijn. Zo kunnen we u een indicatie geven van de mogelijke kleuren en effecten die we met uw vloer kunnen bereiken.

Vloer lakken

Na het schuren van uw vloeren is het zaak om deze te lakken. Wanneer uw vloeren zijn voorzien van goede kwaliteit lak bent u verzekerd van een vloer die zo min mogelijk slijtage vertoont. Hierdoor krijgt uw vloer een perfecte afwerking waarmee u nog jaren vooruit kunt.

Vloer laten lakken en schuren

De meeste mensen kiezen ervoor om de vloeren van hun woning zowel te laten schuren als lakken door dezelfde professionele partij. Logisch, want op deze manier bent u verzekerd van de beste afwerking waarbij het schuurwerk en het lakwerk zo optimaal mogelijk op elkaar zijn afgestemd. Om uw woning te voorzien van perfect afgewerkte vloeren, kunt u het beste kiezen voor de deskundigheid van uwvloerenspecialist.nl. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan of maakt een afspraak en kom langs in onze showroom

 

Bekijk onze volledige PVC Vloeren collectie

Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van Vivafloors & mFLOR:  Checklist & 7 tips - Uwvloerafwerking

  Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

  In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:   Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

   Persoonlijk advies van Team Uwvloerafwerking

   Wij kunnen meer!

   Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

   Merken die wij gebruiken
   ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo Vivafloors