Afbouw nieuwbouwwoning

Heeft u onlangs een nieuwbouwwoning gekocht? Gefeliciteerd! Na het kopen van een woning komt er veel op u af. Zo dient u bij een nieuwbouwwoning onder andere na te denken over de afwerking van de vloeren, wanden en trappen. Ziet u het echter niet zo zitten om dit allemaal voor eigen rekening te nemen? Dan hebben wij goed nieuws voor u! Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl kan de volledige afbouw van uw nieuwbouwwoning uit handen nemen. Graag vertellen we u hier meer over! 

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

De diensten van Uwnieuwbouwwoning.nl

Bij Uwnieuwbouwwoning.nl werken enkel specialisten die jarenlange ervaring hebben met de verschillende diensten. Zij ontzorgen u graag in de verschillende soorten afwerking.

Het kiezen van de juiste vloer kan bijdragen aan de totale sfeer van uw nieuwbouwwoning. Onze adviseurs kunnen u ondersteunen in het maken van een keuze. Wilt u een moderne, strakke uitstraling door middel van een gietvloer? Of gaat u toch voor een warme sfeer met een PVC vloer? Beide vloeren zijn onderhoudsvriendelijk en een goede keuze wanneer u allergisch bent voor huisstofmijt.

Na de oplevering van de woning zijn alle wanden nog kaal. Er zijn verschillende mogelijkheden voor de afwerking van de wanden. Voor een strak resultaat kiest u bijvoorbeeld voor stucen. Daarnaast bieden we verschillende soorten behang, waaronder glasvezelbehang en glasvliesbehang. Tot slot draaien we onze handen niet om voor sauswerk, want een kleur naar keuze op de wanden maakt uw woning pas echt af! 

De afwerking van de trap is een van de belangrijkste klusjes tijdens de afbouw. Deze wordt immers dagelijks veel gebruikt. Daarom kunt u dit het beste overlaten aan de professionals van Uwnieuwbouwwoning.nl.

Doordat het plafond doorgaans het grootste oppervlak is in een ruimte, bepaalt deze in grote mate hoe de ruimte oogt. Uwnieuwbouwwoning.nl voert uw plafondafwerking kwalitatief uit, door middel van stucen of sauzen.

Waarom de volledige afbouw uitbesteden? 

Wanneer u ervoor kiest de volledige afbouw door Uwnieuwbouwwoning.nl te laten verzorgen, kiest u voor: 

 • 100% kwaliteit 
 • Één partij, één aanspreekpunt 
 • Werkzaam in heel Nederland
 • Vakmanschap 
 • Duurzaamheid 

Vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan! 

Wilt u weten wat u kwijt bent aan investering wanneer u de volledige afbouw door Uwnieuwbouwwoning.nl laat verzorgen? Vraag dan een vrijblijvende prijsindicatie aan! Deze ontvangt u vervolgens binnen enkele minuten in uw mailbox.

Bekijk onze volledige PVC Vloeren collectie

Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van Vivafloors & mFLOR:  Bezoek onze showroom! 

  Wilt u het werk van onze specialisten in het echt bewonderen? Maak dan een afspraak in een van onze showrooms! Bovendien staan onze adviseurs hier voor u klaar voor het beantwoorden van al uw vragen en het geven van advies. 

  Checklist & 7 tips - Uwvloerafwerking

  Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

  In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:   Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

   Persoonlijk advies van Team Uwvloerafwerking

   Wij kunnen meer!

   Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

   Merken die wij gebruiken
   ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo Vivafloors