Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Veel mensen vinden het lastig om een goede vloer uit te zoeken voor hun woning. Naast dat het een goede stevige ondergrond moet zijn, is het voor de meeste mensen ook belangrijk dat het een prachtige uitstraling heeft. Het kan daarom moeilijk zijn om een vloer uit te kiezen die perfect aansluit op de rest van het interieur. Wij ontvangen u graag in onze showroom om alle wensen door te nemen. Via onderstaand formulier kunt u eenvoudig een afspraak maken met één van onze productadviseurs.

Informatie met betrekking tot onze showroom

Adresgegevens showroom
(Langskomen kan alleen op afspraak, plan deze in via bovenstaand formulier)
Uwvloerafwerking.nl
Teugseweg 18, 7418 AM, Deventer
Navigeer via Google Maps

Bezoek onze showroom dag op zaterdag

Wilt u graag een bezoek brengen aan onze showroom, maar bent u gelimiteerd tot het weekend? Geen probleem! Één keer in de maand hebben we op zaterdag een speciale showroom dag. Om u ervan te verzekeren dat we voldoende tijd voor u hebben dient u ook hier een afspraak voor te maken via bovenstaand formulier. Bellen mag uiteraard ook: 0570 57 3665.

Bezoek onze showroom op vrijdagavond koopavond

Naast een showroom dag op zaterdag bieden we ook een koopavond op de vrijdag. Dit is meestal één keer in de maand. Benieuwd op welke dagen? U vindt onze planning in de bovenstaande kalender. Hier kunt u tevens eenvoudig een afspraak inplannen. Liever uw afspraak telefonisch doorgeven? Bel dan naar 0570 57 3665.

Bezoek onze showroom buiten kantoortijden

Wilt u graag een bezoek brengen aan onze showroom, maar kunt u niet langskomen tijdens kantoortijden? Geen probleem! Wij zijn minimaal één keer per maand ’s avonds extra geopend. Vraag naar de mogelijkheden via 0570-573665.

Showroom op locatie

Heeft u een woning gekocht in een nieuwbouwproject? Wanneer u en zes van uw buren online een offerte aanvragen, dan komen we graag bij u langs met onze showroom op locatie. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Waarom bij Uwvloerafwerking.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het leggen van PVC vloeren.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Door te kiezen voor kwalitatief hoogwaardige PVC vloeren voorkomt u dat uw vloer na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze vloerafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren profiteert u van fikse kortingen.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 51 beoordelingen