PVC vloer kosten

Wilt u graag een PVC vloer laten leggen in uw woning, maar vraagt u zich af wat dat gaat kosten? Dan bent u bij Uwvloerafwerking.nl aan het juiste adres. We vertellen u hier graag meer over!

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Wat zijn de kosten van een PVC vloer?

Om meer te weten te komen over de kosten van een PVC vloer kunt u vrijblijvend een prijsindicatie aanvragen. Het enige wat u hoeft te doen is aangeven om wat voor woning het gaat, een vloer kiezen en het aantal vierkante meters doorgeven. Onze handige calculator rekent dan voor u uit wat de kosten zullen zijn van uw PVC vloer, en dit overzicht ontvangt u binnen de kortste keren in uw mailbox.

Onze PVC vloeren

Het grote voordeel van onze PVC vloeren is dat ze er net zo uitzien als echte houten en betonnen vloeren, maar dan zonder alle nadelen die daarbij komen kijken. Als u kiest voor een van onze PVC vloeren bent u verzekerd van een moderne uitstraling, een waterbestendige én een slijtvaste vloer. Onze collectie bestaat uit de merken mFLOR en Vivafloors. Bekijk direct onze collectie PVC vloeren!

Bekijk onze volledige PVC Vloeren collectie

Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van Vivafloors & mFLOR:  Neem contact op of bezoek onze showroom!

  Heeft u nog vragen over PVC vloeren en bent u er nog niet zeker van welke u wilt laten leggen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, maar ook een afspraak maken in onze showroom. Hier kunt u alle PVC vloeren in Deventer bekijken en krijgt u wellicht een beter idee van de uitstraling. We hopen van u te horen, want we helpen u graag met al uw vragen over vloerafwerking!

  Bereken uw prijsindicatie

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Persoonlijk advies van Team Uwvloerafwerking

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo Vivafloors