PVC vloer kleuren

Een PVC vloer laten leggen is altijd een goed idee, maar voor welke kleur moet u gaan? Er is zoveel aanbod en wij begrijpen dan ook dat het lastig is om te kiezen. Want welke kleur vloerafwerking past het beste bij uw huis? Onze experts staan voor u klaar om alle vragen over PVC vloeren voor u te beantwoorden, dus blijf vooral verder lezen als u meer wilt weten over de mogelijkheden van PVC vloerafwerking en de verschillende PVC vloer kleuren.

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Waarom een PVC vloer?

U vraagt zich wellicht af waarom u zou kiezen voor een PVC vloer, en niet een houten of betonnen vloer. Het antwoord hierop is simpel: PVC vloeren hebben dezelfde uitstraling als bijvoorbeeld een houten of betonnen vloer, maar niet dezelfde nadelen. Sterker nog, een PVC vloer kent eigenlijk alleen maar voordelen. Ze zijn namelijk slijtvast en waterbestendig, met als gevolg dat ze makkelijk en goedkoop in onderhoud zijn!

Onze PVC vloer kleuren

Onze collectie PVC vloeren bestaat uit de merken mFLOR en Vivafloors, die beide bekend staan om hun hoge kwaliteit. U heeft de keuze uit eiken, naaldhout, vloertegels, visgraat, kastanje en Hongaarse punt PVC vloeren, die allemaal over een groot kleurenpalet beschikken. Neem eens een kijkje in onze collectie PVC vloeren, zodat u erachter kunt komen welke kleuren er allemaal zijn en welke kleur vloer bij uw woning past.

Bekijk onze volledige PVC Vloeren collectie

Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van Vivafloors & mFLOR:  Neem contact op of bezoek onze showroom!

  Heeft u vragen over bijvoorbeeld de kleuren van onze PVC vloeren? Dan is het natuurlijk mogelijk om deze te stellen. Hoe u dat doet is aan u. U kunt contact met ons opnemen per mail of telefoon, maar een afspraak maken in onze showroom om de PVC vloeren in Deventer in het echt te bekijken is ook een optie. Tijdens uw afspraak kunt u alle vloeren in het echt bekijken en krijgt u wellicht een beter beeld van de kleuren. We kijken er naar uit om u te helpen met de keuze voor uw vloerafwerking!

  Bereken uw prijsindicatie

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Persoonlijk advies van Team Uwvloerafwerking

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo Vivafloors