PVC vloer badkamer

Een PVC vloer laten leggen in uw badkamer? Vanwege het onderhoudsgemak en de trendy uitstraling is dit type vloer ideaal! De vloeren zijn perfect voor vochtige ruimtes en daarnaast vanwege de naadloze afwerking gemakkelijk schoon te houden. Hierdoor hebben schimmels en bacteriën geen schijn van kans in uw badkamer! Bovendien werken wij alleen met topproducten van mFLOR en Vivafloors en worden de vloeren deskundig gelegd door onze specialisten. Heeft u vragen of speciale wensen? Onze adviseur staat voor u klaar! 

Andere voordelen van een PVC vloer in de badkamer: 

 • Geluiddempend
 • Brandvertragend
 • Milieuvriendelijk 

Meer weten over een PVC vloer in uw badkamer? Lees snel verder! 

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Waarom een PVC vloer in de badkamer?

Een PVC vloer heeft vele voordelen. Dit type vloer is onder andere geluiddempend, brandvertragend en milieuvriendelijk. Het grootste voordeel, en daarbij goede reden om te gaan voor een PVC vloer in uw badkamer, is het onderhoudsgemak. De vloeren zijn perfect voor vochtige ruimtes en daarnaast vanwege de naadloze afwerking gemakkelijk schoon te houden, schimmels en bacteriën hebben geen schijn van kans in uw badkamer! Verder heeft u bij een PVC vloer de optie om te kiezen voor vloerverwarming, geen koude voeten meer in de ochtend! Dankzij de hoge slijtvastigheid blijven deze vloeren lang mooi in uw badkamer en zult u er jarenlang plezier aan beleven.

Onze PVC vloeren

Graag komen we bij u langs om een PVC vloer naar uw wens bij u te leggen. Kwaliteit en vakmanschap zijn kernbegrippen binnen Uwvloerafwerking.nl en deze zijn dan ook zeker terug te vinden in onze vloeren. Er wordt alleen met topproducten gewerkt van mFlor en Vivafloors, wat zal resulteren in een prachtige vloer met een natuurlijke uitstraling. Aangezien iedereen een andere smaak heeft, hebben wij bij Uwvloerafwerking.nl een ruime keuze aan verschillende PVC vloerafwerkingen. Onze collectie bestaat uit zes verschillende designs: Eiken, Naaldhout, Tegels, Visgraat, Kastanje en Hongaarse punt. Lees meer over onze collectie!

Bekijk onze volledige PVC Vloeren collectie

Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van Vivafloors & mFLOR:  Neem contact op of bezoek onze showroom!

  Heeft u vragen of zou u advies willen inwinnen over het plaatsen van een PVC vloer in uw badkamer? Neem dan gerust contact met ons op. Ook is het mogelijk om onze showroom te bezoeken, op deze manier kunt u de PVC vloeren in Deventer in het echt bekijken. Hiervoor kunt u online een afspraak maken om langs te komen, onze vakkundige medewerkers staan u graag te woord!

  Bereken uw prijsindicatie

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Persoonlijk advies van Team Uwvloerafwerking

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo Vivafloors