Welke PVC vloer kiezen

Bent u zich al volop aan het oriënteren op verschillende PVC vloerafwerkingen? Vindt u het echter lastig om de juiste vloer te kiezen? Daar kunnen we ons wat bij voorstellen. Er is tegenwoordig immers zo veel aanbod op het gebied van vloerafwerking. Ook wij bieden verschillende PVC vloeren aan in onze collectie. Er zitten natuurlijk ook voordelen aan al die keuzemogelijkheden: er zal voor iedereen wat wils bij zitten!

Langs komen in onze showroom? Plan een vrijblijvende afspraak.

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Kunt u echter wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van de juiste PVC vloer? Dan zit u bij ons goed. Wij bieden u namelijk de mogelijkheid om een bezoekje te brengen aan onze showroom en onze PVC vloeren in Deventer in het echt bekijken. In onze showroom kunt u de verschillende vloerafwerkingen in het echt zien, wat de keuze voor de juiste PVC vloer wellicht wat makkelijk maakt. Onze medewerkers zullen voor u klaar staan om u advies te geven en natuurlijk heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen. Om uw ervaring in onze showroom zo plezierig en nuttig mogelijk te maken, zouden we u wel willen vragen om een afspraak te maken via onze website. Zo kunnen we rekening houden met uw komst, en bent u verzekerd van hulp van onze medewerkers. Dat is wel zo fijn, toch?

Prijsindicatie vloer

Nadat u een PVC vloer heeft gekozen die goed past bij u en uw woning, wilt u waarschijnlijk ook meer weten over de kosten. Zeer begrijpelijk. Het is immers fijn om te weten met welke kosten u rekening moet houden indien u ervoor kiest om een PVC vloer aan te laten leggen door onze vakmannen. Via onze website heeft u de mogelijkheid om hier binnen no time inzicht in te krijgen. Hier kunt u namelijk een prijsindicatie aanvragen voor het laten leggen van een PVC vloer. U ontvangt de op maat gemaakt offerte vervolgens per mail. Heeft u hier interesse in? Doe de prijsindicatie check!

Wilt u de mogelijkheden voor het laten leggen van een PVC vloer graag zo snel mogelijk met ons bespreken? Dan kunt u ook even telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder met uw vragen op het gebied van vloerafwerking.

Checklist & 7 tips - Uwvloerafwerking

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Uw project in 4 stappen

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan voor uw project of klus. De indicatie zullen wij voor u toelichten.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bij ons heeft u één contactpersoon voor alle werkzaamheden die we voor
  u zullen verrichten.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  We werken met kwaliteit
  producten en onze vakmensen
  hebben jarenlange ervaring in de afbouw van woningen.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  Door onze kwalitatieve producten en deskundigheid heeft u jarenlang plezier van uw woning.

  Bekijk onze volledige PVC Vloeren collectie

  Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van Vivafloors & mFLOR:   Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

   Persoonlijk advies van Team Uwvloerafwerking

   Wij kunnen meer!

   Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

   Merken die wij gebruiken
   ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo Vivafloors