Vloer egaliseren

Voordat een vloer gelegd kan worden dient de basis, oftewel de ondergrond, goed te zijn. Om dit voor elkaar te krijgen, is het van belang dat u uw vloer laat egaliseren. Vooral bij PVC vloeren is dit onmisbaar, aangezien deze vloeren hoge eisen stellen aan de ondergrond. Dit komt omdat PVC vloeren flexibel zijn en met de ondergrond meebuigen. Als de ondergrond niet volledig egaal is, kan dit zichtbaar worden aan de oppervlakte van uw nieuwe PVC vloer. Het gaat hierbij om PVC vloeren die worden gelijmd. Bij PVC klikvloeren wordt de ondergrond op een andere manier geëgaliseerd, namelijk door middel van een ondervloer. Meer over ondervloeren kunt u lezen op deze pagina.

Langs komen in onze showroom? Plan een vrijblijvende afspraak.

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Het egaliseren van uw vloer is een secuur werkje. Voordat we hieraan beginnen zullen we de ondervloer goed bekijken zodat we precies weten wat er moet gebeuren. Vervolgens zal uw vloer geëgaliseerd worden, waarna de PVC vloer aangebracht kan worden.

Collectie PVC vloeren

Onze collectie bestaat uit vier typen PVC vloeren: Eiken, Naaldhout, Visgraat en Tegels. Zoals u op de verschillende pagina’s kan zien, hebben alle vloeren hun eigen uitstraling en zijn ze bovendien te verkrijgen in verschillende dessins. Weet u al welke PVC vloer u het best vindt passen in uw woning? Of vindt u dit afgaande op foto’s nog lastig om te bepalen? Kom dan eens langs bij onze showroom!

In onze showroom kunt u onze hele collectie in het echt bekijken. Dat maakt het wellicht makkelijker om te bepalen welke PVC vloer het beste past bij u en uw woning. Bovendien kunt u bij onze medewerkers terecht met vragen. Omdat we er zeker van willen zijn dat een van onze medewerkers de tijd heeft om met u mee te kijken, dient u online een afspraak te maken voordat u langskomt. Mogen wij u binnenkort verwelkomen in onze showroom?

Heeft u nog vragen over het laten egaliseren van uw vloer? Of is er iets anders op het gebied van vloerafwerking waarmee we u kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder.

Checklist & 7 tips - Uwvloerafwerking

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Uw project in 4 stappen

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan voor uw project of klus. De indicatie zullen wij voor u toelichten.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bij ons heeft u één contactpersoon voor alle werkzaamheden die we voor
  u zullen verrichten.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  We werken met kwaliteit
  producten en onze vakmensen
  hebben jarenlange ervaring in de afbouw van woningen.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  Door onze kwalitatieve producten en deskundigheid heeft u jarenlang plezier van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Persoonlijk advies van Team Uwvloerafwerking

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo Vivafloors