Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Voordat een vloer gelegd kan worden dient de basis, oftewel de ondergrond, goed te zijn. Om dit voor elkaar te krijgen, is het van belang dat u uw vloer laat egaliseren. Vooral bij PVC vloeren is dit onmisbaar, aangezien deze vloeren hoge eisen stellen aan de ondergrond. Dit komt omdat PVC vloeren flexibel zijn en met de ondergrond meebuigen. Als de ondergrond niet volledig egaal is, kan dit zichtbaar worden aan de oppervlakte van uw nieuwe PVC vloer. Het gaat hierbij om PVC vloeren die worden gelijmd. Bij PVC klikvloeren wordt de ondergrond op een andere manier geëgaliseerd, namelijk door middel van een ondervloer. Meer over ondervloeren kunt u lezen op deze pagina.

Het egaliseren van uw vloer is een secuur werkje. Voordat we hieraan beginnen zullen we de ondervloer goed bekijken zodat we precies weten wat er moet gebeuren. Vervolgens zal uw vloer geëgaliseerd worden, waarna de PVC vloer aangebracht kan worden.

Collectie PVC vloeren

Onze collectie bestaat uit vier typen PVC vloeren: Eiken, Naaldhout, Visgraat en Tegels. Zoals u op de verschillende pagina’s kan zien, hebben alle vloeren hun eigen uitstraling en zijn ze bovendien te verkrijgen in verschillende dessins. Weet u al welke PVC vloer u het best vindt passen in uw woning? Of vindt u dit afgaande op foto’s nog lastig om te bepalen? Kom dan eens langs bij onze showroom!

In onze showroom kunt u onze hele collectie in het echt bekijken. Dat maakt het wellicht makkelijker om te bepalen welke PVC vloer het beste past bij u en uw woning. Bovendien kunt u bij onze medewerkers terecht met vragen. Omdat we er zeker van willen zijn dat een van onze medewerkers de tijd heeft om met u mee te kijken, dient u online een afspraak te maken voordat u langskomt. Mogen wij u binnenkort verwelkomen in onze showroom?

Heeft u nog vragen over het laten egaliseren van uw vloer? Of is er iets anders op het gebied van vloerafwerking waarmee we u kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder.

Gepubliceerd op 11-06-2019

Waarom bij Uwvloerafwerking.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het leggen van PVC vloeren.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Door te kiezen voor kwalitatief hoogwaardige PVC vloeren voorkomt u dat uw vloer na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze vloerafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren profiteert u van fikse kortingen.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.