Ondervloer laminaat

Een goede ondervloer is van belang voor het perfect gelegde PVC laminaat. Een ondervloer zorgt er namelijk voor dat de ondergrond geheel glad gemaakt wordt. Aangezien een PVC vloer op een egale ondergrond gelegd dient te worden, is dit essentieel.

Langs komen in onze showroom? Plan een vrijblijvende afspraak.

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Naast het feit dat PVC vloeren dus gewoon niet zonder ondervloer kunnen, zitten er ook nog eens voordelen aan een ondervloer. Bij het kiezen van een ondervloer heeft u de keuze uit een isolerende of geluiddempende ondervloer. De ondervloer waar u voor kiest zal afhankelijk zijn van uw woonsituatie en uw persoonlijke wensen. Als u bijvoorbeeld vloerverwarming wilt, dient u voor een bepaald type ondervloer te gaan. Er zijn dus ook ondervloeren die geluiddempend zijn, wat ideaal is als u bijvoorbeeld in een appartement woont en onderburen hebt. Nadat er een ondervloer is gelegd, kan de PVC vloer gelegd worden. Maar wat is er eigenlijk allemaal mogelijk op dat gebied?

PVC vloer soorten

U kunt bij ons kiezen uit vier verschillende soorten PVC vloeren: Eiken, Naaldhout,  Visgraat en Tegels. Op de pagina’s van de individuele PVC assortimenten kunt u meer lezen over de vloeren en de mogelijkheden die u heeft binnen deze collecties. Heeft u al voorkeur voor een van onze assortimenten? Of zou u de vloeren het liefst eens in het echt willen zien om ze te kunnen vergelijken met elkaar? Kom dan eens langs bij onze showroom!

In onze showroom kunt u de verschillende vloeren eens in het echt bekijken. Bovendien zullen onze medewerkers voor u klaarstaan om u te adviseren en om uw vragen te beantwoorden. Klinkt dit interessant voor u? Klik dan hier om een afspraak te maken om eens langs te komen. Zien wij u binnenkort in onze showroom?

Indien u meer wilt weten over de kosten die het laten leggen van een PVC vloer met zich meebrengt, kunt u via onze website een prijsindicatie aanvragen. U hoeft slechts enkele vragen te beantwoorden, waarna u binnen enkele minuten een op maat gemaakte offerte ontvangt. Als u vragen heeft over ondervloeren, PVC vloeren of vloerafwerkingen in het algemeen; schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Checklist & 7 tips - Uwvloerafwerking

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Uw project in 4 stappen

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan voor uw project of klus. De indicatie zullen wij voor u toelichten.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bij ons heeft u één contactpersoon voor alle werkzaamheden die we voor
  u zullen verrichten.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  We werken met kwaliteit
  producten en onze vakmensen
  hebben jarenlange ervaring in de afbouw van woningen.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  Door onze kwalitatieve producten en deskundigheid heeft u jarenlang plezier van uw woning.

  Bekijk onze volledige PVC Vloeren collectie

  Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van Vivafloors & mFLOR:   Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

   Persoonlijk advies van Team Uwvloerafwerking

   Wij kunnen meer!

   Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

   Merken die wij gebruiken
   ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo Vivafloors