Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Een goede ondervloer is van belang voor het perfect gelegde PVC laminaat. Een ondervloer zorgt er namelijk voor dat de ondergrond geheel glad gemaakt wordt. Aangezien een PVC vloer op een egale ondergrond gelegd dient te worden, is dit essentieel.

Naast het feit dat PVC vloeren dus gewoon niet zonder ondervloer kunnen, zitten er ook nog eens voordelen aan een ondervloer. Bij het kiezen van een ondervloer heeft u de keuze uit een isolerende of geluiddempende ondervloer. De ondervloer waar u voor kiest zal afhankelijk zijn van uw woonsituatie en uw persoonlijke wensen. Als u bijvoorbeeld vloerverwarming wilt, dient u voor een bepaald type ondervloer te gaan. Er zijn dus ook ondervloeren die geluiddempend zijn, wat ideaal is als u bijvoorbeeld in een appartement woont en onderburen hebt. Nadat er een ondervloer is gelegd, kan de PVC vloer gelegd worden. Maar wat is er eigenlijk allemaal mogelijk op dat gebied?

PVC vloer soorten

U kunt bij ons kiezen uit vier verschillende soorten PVC vloeren: Eiken, Naaldhout,  Visgraat en Tegels. Op de pagina’s van de individuele PVC assortimenten kunt u meer lezen over de vloeren en de mogelijkheden die u heeft binnen deze collecties. Heeft u al voorkeur voor een van onze assortimenten? Of zou u de vloeren het liefst eens in het echt willen zien om ze te kunnen vergelijken met elkaar? Kom dan eens langs bij onze showroom!

In onze showroom kunt u de verschillende vloeren eens in het echt bekijken. Bovendien zullen onze medewerkers voor u klaarstaan om u te adviseren en om uw vragen te beantwoorden. Klinkt dit interessant voor u? Klik dan hier om een afspraak te maken om eens langs te komen. Zien wij u binnenkort in onze showroom?

Indien u meer wilt weten over de kosten die het laten leggen van een PVC vloer met zich meebrengt, kunt u via onze website een prijsindicatie aanvragen. U hoeft slechts enkele vragen te beantwoorden, waarna u binnen enkele minuten een op maat gemaakte offerte ontvangt. Als u vragen heeft over ondervloeren, PVC vloeren of vloerafwerkingen in het algemeen; schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Gepubliceerd op 27-05-2019

Waarom bij Uwvloerafwerking.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het leggen van PVC vloeren.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Door te kiezen voor kwalitatief hoogwaardige PVC vloeren voorkomt u dat uw vloer na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze vloerafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren profiteert u van fikse kortingen.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.