Vloerspecialist

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor uw woning? Dan bent u bij Uwvloerafwerking.nl aan het goede adres! Wij zijn dé vloerspecialist en staan tot uw dienst om de perfecte vloer te leggen die past bij u en uw woning.

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Waarom is Uwvloerafwerking.nl dé vloerspecialist?

Uwvloerafwerking.nl is dé specialist op het gebied van vloerafwerking dankzij onze deskundige medewerkers die luisteren naar uw wensen. Als vloerspecialist staat vakmanschap bij ons voorop. Aan de hand van onze jarenlange ervaring met het leggen van verschillende soorten vloeren, waaronder PVC vloeren en gietvloeren, hebben wij de tools in huis om de perfecte vloer te leveren aan onze klanten. Daarbij werken wij met kwalitatief hoogwaardige producten afkomstig van topmerken om zo te voorkomen dat uw PVC vloer of gietvloer na enkele jaren haar uitstraling verliest. Ook heeft u garantie op onze vloerafwerking. Wij staan voor u klaar en gaan graag met u in gesprek om uit te zoeken welke vloer het beste past bij u en uw woning.

Soorten vloeren

Vloeren komen in verschillende soorten en maten waardoor het soms lastig kan zijn om een passende vloer voor uw woning te vinden. Bij Uwvloerafwerking.nl bieden wij altijd de nieuwste collecties vloeren. Onze specialisten adviseren u graag bij het maken van een keuze. U hoeft alleen een keuze te maken omtrent welke vloer u zou willen, wij verzorgen de rest! Hieronder kunt u meer informatie vinden over onze PVC vloeren en gietvloeren.

Bent u op zoek naar een stijlvolle vloer die makkelijk te onderhouden is? Dan raden wij u een PVC vloer aan. Een PVC vloer heeft de uitstraling van een prachtige houten of betonnen vloer, maar niet de nadelen die aan dit soort vloeren verbonden zitten. Een uitstekende keuze dus! Deze vloeren zijn aan de hand van verschillende lagen PVC samengesteld en zijn bovendien waterbestendig. Neem gerust een kijkje in onze collectie van mFLOR en VivaFloors en ontdek welk type het beste bij uw woning past.

Houdt u van een industriële stijl? Dan zou een gietvloer erg passend zijn voor uw woning! Een gietvloer heeft een goede balans tussen een gezellige uitstraling en een strakke stijl. Daarnaast is het onderhoud van deze vloeren erg gemakkelijk vanwege de naadloze afwerking. Al deze kenmerken dragen bij aan het populaire karakter van gietvloeren op dit moment. Wij als vloerspecialist kunnen deze vloer aan de hand van hoogwaardige materialen perfect afwerken waarbij u kunt kiezen tussen verschillende kleuren.

Algemene informatie

De kosten van een PVC vloer of een gietvloer kunnen verschillen. Op onze site kunt u gebruik maken van onze handige prijsindicatie tool. Vervolgens ontvangt u direct een overzicht van de geschatte kosten per mail aan de hand van de door u ingevulde gegevens.

Vindt u het nog lastig kiezen welke vloer geschikt is voor uw woning? Dan verwelkomen we u graag in onze showroom om de vloeren van dichtbij te bekijken. Het maken van een afspraak voor een bezoek aan onze showroom doet u gemakkelijke via onze online planner.

Bekijk onze volledige PVC Vloeren collectie

Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van Vivafloors & mFLOR:

  Neem gerust contact op!

  Wij horen graag uw vragen en wensen aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Graag gaan onze vloerspecialisten met u in gesprek om uiteindelijk de perfecte vloer te leggen in uw woning waar u vele jaren plezier aan zult beleven! Voor vragen of een gesprek kunt u altijd contact met ons opnemen.

  Bereken uw prijsindicatie

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Persoonlijk advies van Team Uwvloerafwerking

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo Vivafloors