PVC vloer Zwolle

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf in de buurt van Zwolle om een PVC vloer aan te laten leggen in uw woning? Daar kunnen wij u bij helpen. Onze vakmannen zijn in staat om een natuurlijk ogende PVC vloer aan te leggen. Aangezien zij al jaren in het vak zitten, en enkel met de beste producten werken van mFLOR en Vivafloors, kunt u rekenen op een vloer van hoogwaardige kwaliteit die nog vele jaren mooi zal blijven. Daarnaast ontvangt u altijd garantie op onze vloerafwerkingen.

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Iedereen heeft natuurlijk een andere smaak. Daarom bieden wij verschillende designs aan, zodat er voor iedereen wat bij zit. Onze collectie bestaat uit vier verschillende PVC vloeren: Eiken, Naaldhout, Tegels en Visgraat. U kunt onze collectie bekijken op onze website. Weet u al welke PVC vloer u zou willen, of twijfelt u nog? Als u het lastig vindt om te kiezen, kunt u ook overwegen om eens langs te komen bij onze showroom. Wel zouden we u willen vragen om dan van tevoren een afspraak in te plannen, zodat we rekening kunnen houden met uw komst.

PVC vloer leggen Zwolle

Wij adviseren u om uw PVC vloer te laten leggen door een vakkundig bedrijf, dat in uw geval werkzaam is in de omgeving van Zwolle. Om er voor te zorgen dat de vloer goed wordt gelegd, dient men namelijk wel enige ervaring te hebben met dit lastige klusje. En het is wel zo fijn als uw vloer meteen goed gelegd wordt, toch?

Via de eenvoudige prijsindicatietool op onze website, kunt u vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aanvragen. U dient enkele vragen te beantwoorden over uw woning, waarna wij de offerte binnen enkele minuten per mail naar u op zullen sturen. Zo weet u dus meteen waar u aan toe bent en of dit binnen uw budget valt.

Bekijk onze volledige PVC Vloeren collectie

Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van Vivafloors & mFLOR:  Heeft u nog vragen over het laten leggen van een PVC vloer? Of heeft u andere vragen op het gebied van vloerafwerking? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan zowel via ons contactformulier, als telefonisch of per e-mail. Wij helpen u graag verder.

  Bereken uw prijsindicatie

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Persoonlijk advies van Team Uwvloerafwerking

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo Vivafloors