PVC vloer Utrecht

Wilt u binnenkort een nieuwe PVC vloer laten leggen? Waar u ook woont, Uwvloerafwerking staat in heel nederland voor u klaar om een nieuwe vloer te leggen. Dus ook als u een PVC vloer in Utrecht nodig heeft, bent u bij ons aan het goede adres. U heeft de keuze uit verschillende soorten PVC vloeren waarmee u eenvoudig een echte laminaat of betonlook in huis creëert. Onze vakmensen beschikken over jarenlange ervaring, dus u kunt rekenen op vloerafwerking van hoogwaardige kwaliteit. Wilt u meer weten over uw mogelijkheden voor een PVC vloer in Utrecht, neem dan gerust contact op!

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Waarom een PVC vloer?

Met een PVC vloer kunt u precies een mooie eikenhouten vloer of juist een betonnen tegel look nabootsen in uw woning. En dat terwijl u de voordelen behoudt die bij een PVC vloer horen. Zo is een PVC vloer zeer onderhoudsvriendelijk en krijgt u niet snel last van slijtage. Daarnaast kunnen de verschillende kunststof lagen in de vloer gemakkelijk warmte geleiden. Daarom is een PVC vloer ideaal in combinatie met vloerverwarming, maar ook zonder vloerverwarming zal een PVC vloer warmer aanvoelen onder uw voeten.

Soorten PVC vloeren

PVC vloeren bieden verschillende voordelen en één daarvan is dat er veel keuzemogelijkheden zijn. Bij ons vindt u dan ook een breed assortiment aan PVC vloeren in allerlei dessins. Gaat u voor een moderne visgraat PVC vloer of voor een industriële uitstraling met PVC vloer tegels? Lees alles over de verschillende soorten PVC vloeren en maak een passende keuze voor uw woning.

Zoekt u een alternatief voor een eikenhouten vloer, dan is een eiken PVC vloer een topkeuze. De gelijkenis is verbazingwekkend dankzij de natuurgetrouwe en voelbare houtmotieven. De vloer komt veel voor in lichte tinten, maar ook een eiken PVC vloer in een donker kleurtje is mogelijk als u kiest voor een van onze vloeren. Onze product adviseurs helpen u graag bij het bepalen welke kleur het best binnen uw woning past.

Ook een naaldhout PVC vloer geeft uw huis dezelfde natuurlijke uitstraling als een echte houten vloer. Deze vloer is verkrijgbaar in diverse diktes en verschillende dessins. De speciale groeven laten het lijken alsof er echte losse planken liggen. Benieuwd of een naaldhout PVC vloer iets voor u is? Maak een afspraak voor onze showroom en kom de vloer in het echt bekijken.

Wie voor een meer industriële stijl wil gaan in huis, kiest voor onze PVC vloer tegels. Onze vakmensen leggen de tegels zonder v-groeven aan en verzorgen de complete afwerking. Ook hier geldt weer dat de vloeren natuurlijk ogen en makkelijk te onderhouden zijn. Bekijk onze verschillende soorten PVC vloer tegels en bepaal welke past bij uw wensen.

We kunnen in uw woning ook een visgraat PVC vloer aanleggen. Het houtprofiel van deze soort vloer geeft een moderne en authentieke aanblik aan uw interieur. Verder zijn de planken van onze visgraat PVC vloeren wat kleiner van formaat, wat weer zorgt voor een speels patroon. Geef uw woning meer karakter en laat een visgraat PVC vloer aanleggen door onze specialisten.

Algemene informatie

Welke vloer van Uwvloerafwerking u ook kiest, we verzekeren u van een professionele aanleg en afwerking. Op al onze vloerafwerking ontvangt u bovendien garantie. Zo geniet u extra lang van uw nieuwe vloer. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over de kosten van een nieuwe vloer, u kunt namelijk van te voren een prijsindicatie aanvragen.

PVC vloer Utrecht kosten 

Een prijsindicatie vraagt u eenvoudig online aan. Bent u bijvoorbeeld benieuwd wat de kosten voor een PVC vloer Utrecht zijn? Vul uw gegevens in en u ontvangt binnen 24 uur een persoonlijke offerte. Heeft u vragen over de offerte, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze prijsadviseurs.

PVC vloer laten leggen

Een PVC vloer laten leggen is zo geregeld bij Uwvloerafwerking. Om zeker weten dat u de juiste keuze maakt en een goed beeld te krijgen van onze vloerafwerkingen, kunt u van te voren een afspraak maken voor onze showroom. Ook als u tijdens de vloerafwerking vragen heeft, staan onze medewerkers klaar om u te helpen.

Bekijk onze volledige PVC Vloeren collectie

Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van Vivafloors & mFLOR:  Neem contact op!

  Hulp nodig bij het maken van een keuze of zit u met vragen over vloerafwerking? Neem gerust contact met ons op. Vul bijvoorbeeld het contactformulier in of stuur ons een e-mail. Ook als u liever telefonisch contact opneemt, helpen we u natuurlijk graag verder.

  Bereken uw prijsindicatie

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Persoonlijk advies van Team Uwvloerafwerking

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo Vivafloors