Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Denkt u erover om een polyvinylchloride vloer, oftewel een PVC vloer te laten leggen? U bent niet de enige. PVC vloeren zijn populair omdat ze een mooi alternatief vormen voor een echte houten vloer. Ook een betonnen tegel look is een mogelijkheid. Voor ons is een PVC vloer leggen niets nieuws, onze vakmensen leggen dagelijks nieuwe vloeren aan en zorgen voor de complete afwerking daarvan. Waar u ook woont en wat voor vloer uw woning ook heeft, wij helpen u graag bij kiezen, aanleggen én afwerken van een nieuwe vloer.

Waarom een PVC vloer leggen?

De voornaamste reden voor een PVC vloer leggen is vaak de uitstraling die op die van een echte houten vloer lijkt. Dankzij de voelbare en zichtbare houtmotieven is het verschil met echt hout nauwelijks zichtbaar. Daarbij komt dat u door een PVC vloer te leggen, kiest voor een super onderhoudsvriendelijke vloer, waar u bijna geen werk aan heeft. Het materiaal is sterk, slijt niet snel en werkt ook nog eens geluiddempend. Wilt u de PVC vloer combineren met vloerverwarming? Ook dat is geen probleem. Een berg aan voordelen dus!

Soorten PVC vloeren

Bent u overtuigd van de voordelen van een PVC vloer leggen? Dan is het nog de vraag welke soort u precies nodig heeft. Bij Uwvloerafwerking heeft u de keuze uit verschillende soorten PVC vloeren die elk voor een andere uitstraling van uw woning zorgen. Een eiken PVC vloer, een tegels PVC vloer, een naaldhout en een visgraat PVC vloer behoren allemaal tot de opties.

Eiken PVC vloer 

Een veelgekozen vloer is de eiken PVC vloer. Eikenhout geeft uw woning een natuurlijk karakter en dat is ook precies het effect dat u met een eiken PVC vloer creëert. Wat we vaak zien zijn lichte houttinten, maar bij ons kunt u ook voor een donkere kleur kiezen. Neem gerust contact op voor deskundig advies.

Naaldhout PVC vloer 

Ook een naaldhout PVC vloer leggen onze vakmensen moeiteloos aan in uw woning. De speciale groeven maken dat onze naaldhout PVC vloeren eruit zien alsof ze uit losse planken bestaan. Onze collectie bestaat uit diverse formaten en dessins zodat u altijd een passende vloer voor uw woning vindt.

PVC vloer tegels (betonlook)

Met een PVC vloer kunt u niet alleen de uitstraling van een houten vloer nabootsen, maar ook kunt u een tegeleffect creëren. Met onze PVC vloer tegels krijgt uw vloer een mooie betonlook die bijvoorbeeld goed tot zijn recht komt in een industriële inrichting. Onze vakmensen leggen de tegels zonder v-groeven tegen elkaar en daarbij werken ze de vloer natuurlijk netjes af.

Visgraat PVC vloer 

Wilt u toch bij de houten sfeer blijven, dan geeft u daar met een visgraat PVC vloer een speelse twist aan. Ook deze vloer is niet van echt hout te onderscheiden, maar biedt u toch alle voordelen van een PVC vloer. Neem eens een kijkje in onze collectie met visgraat PVC vloeren en kies voor het houtprofiel dat het beste bij uw woning past.

Algemene informatie 

Bij Uwvloerafwerking geldt voor alle soorten PVC vloeren dat u een professionele aanleg en afwerking mag verwachten. Daarbij ontvangt u garantie op al onze vloerafwerking, zodat u langdurig verzekerd bent van de beste kwaliteit PVC vloeren. Om te weten wat een PVC vloer kost, vraagt u online eenvoudig een prijsindicatie aan.

PVC vloer kosten 

Een nieuwe vloer is niet iets wat u zomaar laat aanleggen. Behalve de keuze voor de soort vloer is ook informatie over de PVC vloer kosten belangrijk om mee te nemen in uw beslissing. Daarom kunt u met onze prijsindicatie tool een inschatting krijgen van de kosten die bij uw gekozen PVC vloer horen. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een offerte in uw mailbox.

Neem contact op!

Heeft u twijfels over PVC vloeren of heeft u andere vragen? U kunt altijd contact opnemen met Uwvloerafwerking. We zijn telefonisch bereikbaar en via e-mail. Ook kunt u het contactformulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Onze werknemers helpen u graag!

Waarom bij Uwvloerafwerking.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het leggen van PVC vloeren.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Door te kiezen voor kwalitatief hoogwaardige PVC vloeren voorkomt u dat uw vloer na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze vloerafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren profiteert u van fikse kortingen.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.