PVC vloer leggen Utrecht

Overweegt u om een PVC vloer aan te laten leggen en bent u daarom op zoek naar een professioneel bedrijf in de buurt van Utrecht dat in staat is om dit voor u te doen? Wilt u daarnaast dat de vloer er natuurlijk uitziet en van topkwaliteit is? Dan kunnen onze vakmannen u zeker helpen. Onze werknemers zitten al jaren in het vak en hebben dan ook veel ervaring met het leggen van PVC vloeren. Daarnaast werken zij alleen met de beste producten van mFLOR en Vivafoors. U kunt er dan ook vanuit gaan dat uw vloer nog vele jaren mooi zal blijven. Om u hier meer zekerheid over te geven, ontvangt u bij ons altijd garantie op al onze vloerafwerkingen.

9.3
395 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Omdat elk interieur anders is, en het natuurlijk het mooist is als uw vloer is afgestemd op de rest van uw interieur, bieden wij verschillende soorten PVC vloeren aan. Onze collectie bestaat uit vier verschillende vloeren: Eiken, Naaldhout, Tegels en Visgraat. Op onze website kunt u de gehele collectie bekijken. Als u het prettiger vindt om de verschillende vloeren eens in het echt te aanschouwen, is dat natuurlijk ook mogelijk. In dat geval zouden we u namelijk graag willen uitnodigen om onze showroom te bezoeken. Mocht u hier interesse in hebben, dan dient u wel van tevoren een afspraak te maken zodat we rekening kunnen houden met uw bezoek.

PVC vloer laten leggen

Het is verstandig om uw PVC vloer te laten leggen door een vakkundig bedrijf dat ervaren is in het leggen van vloeren. Op die manier weet u zeker dat uw vloer in één keer goed wordt gelegd, waarna u vervolgens jarenlang plezier heeft van uw vloer.

Wilt u meer weten over de kosten die het laten leggen van een PVC vloer met zich meebrengt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onze prijsindicatie tool. U ontvangt de offerte binnen enkele minuten per mail.

Bekijk onze volledige PVC Vloeren collectie

Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van Vivafloors & mFLOR:  Bent u benieuwd naar wat wij voor u en uw woning kunnen betekenen? Of heeft u vragen over het laten leggen van een PVC vloer? Neem dan gerust contact met ons op. Onze werknemers helpen u graag verder met uw vragen.

  Bereken uw prijsindicatie

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Persoonlijk advies van Team Uwvloerafwerking

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo Vivafloors