PVC vloer leggen Rotterdam

Bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf rondom Rotterdam dat in staat is om een PVC vloer aan te leggen in uw woning? En wilt u dat deze vloer natuurlijk oogt en van hoogwaardige kwaliteit? Dan bent u bij uwvloerafwerking.nl aan het juist adres. Onze werknemers zitten al jaren in het vak en werken enkel met de topproducten van mFLOR en Vivafloors. Aangezien er wordt gewerkt met deze kwaliteitsproducten, kunt u erop rekenen dat u vloer nog vele jaren mooi zal blijven. Daarnaast ontvangt u bij ons altijd garantie op onze vloerafwerking.

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Wij zijn ons ervan bewust dat elk interieur anders is, en we begrijpen dat u uw vloer graag zou willen afstemmen op de rest van uw interieur. Daarnaast speelt natuurlijk ook uw eigen smaak mee. Ons aanbod bestaat uit vijf verschillende soorten PVC vloeren: Eiken, Naaldhout, New York Flooring, Tegels en Visgraat. Op onze website kunt u de volledige collectie online bekijken. Hiernaast heeft u ook de mogelijkheid om eens langs te komen in onze showroom. Op die manier heeft u de mogelijkheid om de collectie eens ‘offline’ te aanschouwen. Wel is het van belang dat u van tevoren een afspraak maakt als u wilt langskomen bij onze showroom. Zo kunnen wij u garanderen dat een van onze werknemers tijd heeft om u advies te geven en met u mee te kijken.

PVC vloer laten leggen

Wij zouden u willen aanraden om uw PVC vloer te laten leggen door een professioneel bedrijf dat ervaring heeft met het leggen van dit soort vloeren. Dit is namelijk geen gemakkelijk klusje, en we gaan er vanuit dat u wilt dat uw vloer er gelijk goed in ligt. Dan kunt u er vervolgens nog jarenlang van genieten! Bent u benieuwd naar de prijzen van het laten leggen van een PVC vloer? Vraag dan gerust vrijblijvend een offerte aan via onze eenvoudige prijsindicatie tool. Nadat u enkele vragen heeft beantwoord over uw woning, zullen wij u zo spoedig mogelijk contacteren om de mogelijkheden door te spreken.

Bekijk onze volledige PVC Vloeren collectie

Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van Vivafloors & mFLOR:  Bent u benieuwd naar wat wij voor u en uw woning kunnen betekenen? Of heeft u een andere vraag over PVC vloeren waarbij wij u kunnen helpen? Schroom dan niet om contact op te nemen met ons. Onze werknemers helpen u graag verder.

  Bereken uw prijsindicatie

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Persoonlijk advies van Team Uwvloerafwerking

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo Vivafloors