Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf rondom Rotterdam dat in staat is om een PVC vloer aan te leggen in uw woning? En wilt u dat deze vloer natuurlijk oogt en van hoogwaardige kwaliteit? Dan bent u bij uwvloerafwerking.nl aan het juist adres. Onze werknemers zitten al jaren in het vak en werken enkel met de topproducten van mFLOR en Vivafloors. Aangezien er wordt gewerkt met deze kwaliteitsproducten, kunt u erop rekenen dat u vloer nog vele jaren mooi zal blijven. Daarnaast ontvangt u bij ons altijd garantie op onze vloerafwerking.

Wij zijn ons ervan bewust dat elk interieur anders is, en we begrijpen dat u uw vloer graag zou willen afstemmen op de rest van uw interieur. Daarnaast speelt natuurlijk ook uw eigen smaak mee. Ons aanbod bestaat uit vijf verschillende soorten PVC vloeren: Eiken, Naaldhout, New York Flooring, Tegels en Visgraat. Op onze website kunt u de volledige collectie online bekijken. Hiernaast heeft u ook de mogelijkheid om eens langs te komen in onze showroom. Op die manier heeft u de mogelijkheid om de collectie eens ‘offline’ te aanschouwen. Wel is het van belang dat u van tevoren een afspraak maakt als u wilt langskomen bij onze showroom. Zo kunnen wij u garanderen dat een van onze werknemers tijd heeft om u advies te geven en met u mee te kijken.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

PVC vloer laten leggen

Wij zouden u willen aanraden om uw PVC vloer te laten leggen door een professioneel bedrijf dat ervaring heeft met het leggen van dit soort vloeren. Dit is namelijk geen gemakkelijk klusje, en we gaan er vanuit dat u wilt dat uw vloer er gelijk goed in ligt. Dan kunt u er vervolgens nog jarenlang van genieten! Bent u benieuwd naar de prijzen van het laten leggen van een PVC vloer? Vraag dan gerust vrijblijvend een offerte aan via onze eenvoudige prijsindicatie tool. Nadat u enkele vragen heeft beantwoord over uw woning, zullen wij u zo spoedig mogelijk contacteren om de mogelijkheden door te spreken.

 ONTVANG EEN PRIJSINDICATIE

Bent u benieuwd naar wat wij voor u en uw woning kunnen betekenen? Of heeft u een andere vraag over PVC vloeren waarbij wij u kunnen helpen? Schroom dan niet om contact op te nemen met ons. Onze werknemers helpen u graag verder.

Waarom bij Uwvloerafwerking.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het leggen van PVC vloeren.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Door te kiezen voor kwalitatief hoogwaardige PVC vloeren voorkomt u dat uw vloer na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze vloerafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren profiteert u van fikse kortingen.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.