PVC vloer leggen Nederland

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf binnen Nederland dat in staat is om een PVC vloer te leggen? En wilt u daarnaast dat het resultaat van hoogwaardige kwaliteit is en er natuurlijk uitziet? Dan is uwvloerafwerking.nl het bedrijf waar u naar op zoek bent. Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring in het vak en werken met de beste producten van mFLOR en Vivafloors. Door te werken met kwaliteitsproducten, kunnen wij u garanderen dat u nog vele jaren plezier zal hebben van uw vloer. Om u hier nog meer zekerheid over te geven, krijgt u bij ons altijd garantie op onze vloerafwerking.

9.3
395 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Elk interieur is natuurlijk anders, en we begrijpen goed dat u ook uw vloer wilt afstemmen op uw persoonlijke stijl en smaak. Onze collectie bestaat uit vier verschillende soorten PVC vloeren: Eiken, Naaldhout, Visgraat en Tegels. U kunt onze collectie online bekijken. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om ons offline een bezoekje te brengen door langs te komen bij onze showroom. Op die manier kunt u de verschillende soorten vloeren in het echt bekijken. Hiervoor dient u wel van te voren een afspraak te maken, zodat we u kunnen garanderen dat een van onze medewerkers tijd heeft om u te adviseren en met u mee te kijken.

PVC vloer laten leggen

Aangezien het leggen van een PVC vloer geen gemakkelijk klusje is, zouden we u willen aanraden om uw vloer te laten leggen door een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is. Op die manier weet u zeker dat het in één keer goed gebeurt, wat de levensduur van uw vloer ten goede zal komen. Wilt u meer weten over de kosten die het laten leggen van een PVC vloer met zich meebrengt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onze online prijsindicatie tool. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden met u te bespreken.

 

Bekijk onze volledige PVC Vloeren collectie

Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van Vivafloors & mFLOR:  Heeft u nog vragen over PVC vloeren? Of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder.

  Uwvloerafwerking.nl door heel Nederland:

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Persoonlijk advies van Team Uwvloerafwerking

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo Vivafloors