PVC vloer leggen Eindhoven

Bent u zoekende naar een professioneel bedrijf in de omgeving van Eindhoven dat in staat is om een PVC vloer te leggen? Wilt u daarnaast dat deze vloer er natuurlijk uitziet en van hoogwaardige kwaliteit is? Onze vakmannen kunnen u helpen. Zij zitten al jarenlang in het vak en werken met de beste producten van mFLOR en Vivafloors.

Wij kunnen u dan ook verzekeren dat uw PVC vloer er nog vele jaren fraai bij zal liggen. Om u hier nog meer zekerheid over te geven, krijgt u bij Uwvloerafwerking.nl altijd garantie op al onze vloerafwerking!

9.3
395 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Natuurlijk is ieder interieur weer anders. We begrijpen het goed dat u uw vloer graag afstemt op de rest van uw inrichting. U kunt bij ons kiezen uit vijf verschillende soorten PVC vloeren: Eiken, Naaldhout, New York Flooring, Tegels en Visgraat. U kunt onze gehele collectie hier bekijken. Vindt u het gemakkelijker om een beeld te vormen bij de verschillende vloeren door eens langs te komen? Dan bent u van harte welkom in onze showroom. Op die manier heeft u de mogelijkheid om onze PVC vloeren eens ‘offline’ te aanschouwen. Wel zouden we u willen vragen om van te voren online een afspraak te maken. Wanneer u langskomt in onze showroom zal een van onze medewerkers klaarstaan om u te adviseren en uw vragen te beantwoorden.

 

PVC vloer laten leggen

Wij zouden u willen adviseren om uw PVC vloer aan te laten leggen door een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is. Het leggen van een PVC vloer is namelijk geen eenvoudig klusje en het is natuurlijk wel fijn als uw vloer er meteen goed in ligt. Onze vakmannen pakken dit klusje graag voor u op! Zit u eraan te denken om een PVC vloer aan te laten leggen? En bent u benieuwd naar de kosten die dit met zich meebrengt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onze eenvoudige prijsindicatie tool. U hoeft slechts enkele vragen te beantwoorden over uw woning, waarna wij u uw offerte direct per mail zullen versturen.

Bekijk onze volledige PVC Vloeren collectie

Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van Vivafloors & mFLOR:  Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u nog vragen over het laten aanleggen van een PVC vloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

  Bereken uw prijsindicatie

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Persoonlijk advies van Team Uwvloerafwerking

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo Vivafloors