Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Bent u zoekende naar een professioneel bedrijf in de omgeving van Eindhoven dat in staat is om een PVC vloer te leggen? Wilt u daarnaast dat deze vloer er natuurlijk uitziet en van hoogwaardige kwaliteit is? Onze vakmannen kunnen u helpen. Zij zitten al jarenlang in het vak en werken met de beste producten van mFLOR en Vivafloors. Wij kunnen u dan ook verzekeren dat uw PVC vloer er nog vele jaren fraai bij zal liggen. Om u hier nog meer zekerheid over te geven, krijgt u bij Uwvloerafwerking.nl altijd garantie op al onze vloerafwerking!

Natuurlijk is ieder interieur weer anders. We begrijpen het goed dat u uw vloer graag afstemt op de rest van uw inrichting. U kunt bij ons kiezen uit vijf verschillende soorten PVC vloeren: Eiken, Naaldhout, New York Flooring, Tegels en Visgraat. U kunt onze gehele collectie hier bekijken. Vindt u het gemakkelijker om een beeld te vormen bij de verschillende vloeren door eens langs te komen? Dan bent u van harte welkom in onze showroom. Op die manier heeft u de mogelijkheid om onze PVC vloeren eens ‘offline’ te aanschouwen. Wel zouden we u willen vragen om van te voren online een afspraak te maken. Wanneer u langskomt in onze showroom zal een van onze medewerkers klaarstaan om u te adviseren en uw vragen te beantwoorden.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

PVC vloer laten leggen

Wij zouden u willen adviseren om uw PVC vloer aan te laten leggen door een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is. Het leggen van een PVC vloer is namelijk geen eenvoudig klusje en het is natuurlijk wel fijn als uw vloer er meteen goed in ligt. Onze vakmannen pakken dit klusje graag voor u op! Zit u eraan te denken om een PVC vloer aan te laten leggen? En bent u benieuwd naar de kosten die dit met zich meebrengt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onze eenvoudige prijsindicatie tool. U hoeft slechts enkele vragen te beantwoorden over uw woning, waarna wij u uw offerte direct per mail zullen versturen.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u nog vragen over het laten aanleggen van een PVC vloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

ONTVANG PRIJSINDICATIE

 

 

Waarom bij Uwvloerafwerking.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het leggen van PVC vloeren.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Door te kiezen voor kwalitatief hoogwaardige PVC vloeren voorkomt u dat uw vloer na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze vloerafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren profiteert u van fikse kortingen.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.