PVC vloer leggen Deventer

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf, in de omgeving van Deventer, dat een PVC vloer aan kan leggen in uw woning? En wilt u daarnaast dat deze vloer er natuurlijk uitziet en van hoge kwaliteit is? Dan kunnen wij u helpen. Onze werknemers hebben jarenlange ervaring in het vak en werken met de beste producten van mFLOR en Vivafloors. Wij kunnen u dan ook garanderen dat uw nieuwe vloer nog vele jaren zijn uitstraling zal behouden. Om u hier nog meer zekerheid over te bieden, ontvangt u bij ons altijd garantie op al onze vloerafwerkingen.

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Natuurlijk is ieder interieur anders, en wij snappen dat u uw vloer het liefst afstemt op de rest van uw woning. Persoonlijke smaak speelt hierin een prominente rol. Wij bieden dan ook verschillende soorten PVC vloeren aan, zodat er voor iedereen wat bij zit. Ons aanbod bestaat uit vijf verschillende PVC vloeren: Eiken, Naaldhout, New York Flooring, Tegels en Visgraat. U kunt onze volledige collectie online bekijken. Daarnaast bent u ook van harte welkom om de verschillende soorten PVC vloeren eens ‘offline’ te komen bekijken in onze showroom. Indien u hier interesse in heeft, dient u wel van tevoren een afspraak te maken. Op die manier kunnen wij u garanderen dat een van onze medewerkers de tijd heeft om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren.

PVC vloer laten leggen

Graag zouden wij u willen aanraden om uw PVC vloer te laten leggen door een bedrijf dat ervaring heeft met het professioneel leggen van vloeren. Het leggen van een PVC vloer is namelijk geen gemakkelijk klusje, en het is natuurlijk fijn als de vloer meteen goed ligt. Wilt u meer weten over de kosten die het laten leggen van een PVC vloer met zich meebrengt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onze eenvoudige prijsindicatie tool. Na het beantwoorden van enkele vragen over uw woning, zult u binnen enkele minuten per email een offerte van ons ontvangen.

Vraagt u zich af of een PVC vloer wat voor uw woning is? Of heeft u wellicht nog vragen waarmee we u kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan zowel via ons online contactformulier, als telefonisch of per e-mail.

Bekijk onze volledige PVC Vloeren collectie

Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van Vivafloors & mFLOR:  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Persoonlijk advies van Team Uwvloerafwerking

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo Vivafloors