Pvc vloer Amsterdam

Bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf in Amsterdam dat in staat is om een PVC vloer te leggen? En wilt u dat het resultaat van hoogwaardige kwaliteit is en er natuurlijk uitziet? Dan bent u bij Uwvloerafwerking.nl aan het juiste adres.

Onze werknemers zijn al jarenlang werkzaam in het vak en werken enkel met de topproducten van mFLOR en Vivafloors. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat u nog jaren plezier zal hebben van uw pvc vloer. U ontvangt bij ons altijd garantie op onze vloerafwerking.

9.3
395 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Elk interieur is uniek, en we begrijpen dat u ook uw vloer wilt kunnen afstemmen op uw eigen interieurstijl. Wij hebben in totaal vier verschillende soorten PVC vloeren waar u uit kunt kiezen: Eiken, Naaldhout, Visgraat en Tegels. U kunt hier onze volledige collectie bekijken. Daarnaast kunt u ons ook offline bezoeken, door te komen kijken in onze showroom, zodat u de diverse soorten vloeren in het echt kunt bekijken.

 

PVC vloer laten leggen

Aangezien het leggen van een PVC vloer zeker niet eenvoudig is, willen we u adviseren om uw vloer te laten leggen door een professioneel bedrijf. Dan weet u tenminste zeker dat het in één keer goed gebeurt, waardoor uw vloer ook langer mee zal gaan. Bent u benieuwd naar de kosten die het laten leggen van een PVC vloer met zich meebrengt? Vraag dan, geheel vrijblijvend, online een offerte aan via onze prijsindicatietool. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bekijk onze volledige PVC Vloeren collectie

Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van Vivafloors & mFLOR:  PVC vloer die in Amsterdam gelegd wordt

  Kies voor Uwvloerafwerking.nl!

  Vloerafwerking is onze specialiteit! Wij hebben daarom veel ervaring en kennis in het leggen van een nieuwe vloer voor uw nieuwbouwwoning of het renoveren van uw bestaande vloer. Dankzij onze jarenlange ervaring en deskundigheid weten wij u altijd de perfecte vloer te leveren en te plaatsen.

  Daarbij staat dat kwaliteit voorop staat bij ons. Zodoende werken wij uitsluitend met de beste producten. Daarnaast bieden wij ook genoeg diversiteit in ons aanbod. Op deze manier bieden wij u altijd de perfecte vloer.

  Heeft u nog vragen voor ons over het laten leggen van een PVC vloer? Of wilt u meer weten over wat wij kunnen betekenen voor u? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze werknemers helpen u graag bij het beantwoorden van uw vragen.

  Bereken uw prijsindicatie

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Persoonlijk advies van Team Uwvloerafwerking

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo Vivafloors