PVC vloer kliklaminaat

Overweegt u PVC kliklaminaat voor uw vloer? Dan heeft u een goede smaak. PVC vloeren zijn momenteel erg populair. En dat is ook niet gek. PVC vloeren staan erom bekend dat ze lang meegaan en langzaam slijten, waardoor u dus extra lang zal kunnen genieten van uw mooie vloer. Er zitten nog veel meer voordelen aan de keuze voor een PVC kliklaminaat. Zo zijn de vloeren makkelijk in het onderhoud, is het mogelijk om vloerverwarming te plaatsen onder de vloer, maken de vloeren amper geluid als je erop loopt en is het milieuvriendelijk. Bent u al overtuigd?

9.3
395 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Wat ook prettig is, is dat onze vakmannen de zorg voor het aanleggen van de PVC vloer op zich kunnen nemen. Zo weet u zeker dat de vloer goed wordt gelegd. Daarnaast ontvangt u bij ons altijd garantie op al onze vloerafwerkingen. Wel zo’n fijn gevoel, toch?

Soorten kliklaminaat

Wij bieden verschillende soorten kliklaminaat aan. Op die manier kunt u het type PVC vloer kiezen dat het beste past bij uw persoonlijke smaak. Daarnaast begrijpen we goed dat u het belangrijk vindt dat uw vloer bij de rest van uw inrichting past. Gezien ons uiteenlopende aanbod aan PVC vloeren zit er voor iedereen wat bij. We bieden de volgende soorten PVC kliklaminaat aan: Eiken, NaaldhoutVisgraat en Tegels.

Wij kunnen ons voorstellen dat u het prettig vindt om de PVC vloeren eens in het echt te zien. Gelukkig voor u, is dat bij ons ook mogelijk. Wij zouden u willen aanraden om eens langs te komen bij onze showroom. Hier heeft u de mogelijkheid om de verschillende soorten PVC kliklaminaat eens rustig ‘live’ te bekijken. Aangezien een van onze medewerkers voor u klaar zal staan om u vragen te beantwoorden, dient u vooraf wel even een afspraak te maken. U kunt gemakkelijk een afspraak maken via onze website.

Bekijk onze volledige PVC Vloeren collectie

Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van Vivafloors & mFLOR:  Bent u enthousiast geworden over PVC kliklaminaat maar twijfelt u nog of het iets voor uw woning is? Neem gerust contact met ons op voor advies. Ook voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. Dit kan via ons online contactformulier. U ontvangt altijd binnen 24 uur reactie van ons. U kunt natuurlijk ook bellen of onze showroom bezoeken waar u onze PVC vloeren in Deventer in het echt kan bekijken. Wij helpen u graag verder.

  Bereken uw prijsindicatie

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Persoonlijk advies van Team Uwvloerafwerking

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo Vivafloors