PVC vloer Hoofddorp

Heeft u recent een nieuwbouwwoning gekocht of wilt u uw huidige vloer renoveren? Met een nieuwe vloer brengt u een nieuwe sfeer en uitstraling aan uw woning. Denk daarom aan een PVC vloer. Deze vloeren zijn zeer in trek vanwege hun realistische uitstraling en eenvoudige onderhoud.

Bij Uwvloerafwerking.nl geniet u van veel verschillende vloeren met verschillende dessins. Wil je een PVC vloer laten leggen in Hoofddorp? Neem dan contact met ons op.

9.3
395 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Op zoek naar een PVC vloer voor uw woning?

Op deze pagina vindt u alles wat u moet weten over PVC vloeren. Onze specialisten vertellen u over de verschillende soorten vloeren die wij aanbieden. Ook zijn we altijd bereid om u te helpen met advies over uw vloerafwerking.

Download hieronder de brochure met daarin alle vloeren.

Perfecte afwerking voor nieuwbouwhuizen. Houten en PVC vloeren, behangen, stucen. Geef je huis de beste finale touch met onze expertise.

Bekijk onze volledige PVC Vloeren collectie

Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van Vivafloors & mFLOR:  PVC Vloer die wordt gelegd in hoofddorp

  Voordelen van PVC vloeren

  PVC vloeren bieden veel voordelen voor uw woning. Ten eerste zijn deze vloeren zeer onderhoudsvriendelijk. Zo zijn ze gemakkelijk schoon te maken en zijn ze ,dankzij hun gladde oppervlakte, vrij van meubelafdrukken. Dit draag er ook aan bij dat PVC vloeren langer meegaan.

  Wat ook een groot voordeel is dat u de vloeren kan combineren met vloerverwarming. Dit maakt PVC vloeren diverser dan een alternatief.

  PVC vloer laten leggen in Hoofddorp

  Onze ervaren vloer experts zijn uiterst gespecialiseerd in het leggen van vloeren. Zo bieden ze voor elke situatie een gepaste oplossing. Onze vakmensen beginnen eerst met een voorbereiding dat bestaat uit het aanleggen en reinigen van de ondervloer. Daarbij is het hoogst belangrijk dat de ondervloer egaal is voor het beste resultaat.

  Vervolgens wordt de PVC vloer geacclimatiseerd, verlijmd of gelegd. Dit resulteert in een prachtige PVC vloer die gelijk de sfeer toevoegt aan uw woning. Van deze vloer kunt u nog lang van genieten.

   

  Welke PVC vloeren heeft Uwvloerafwerking.nl

  Bij Uwvloerafwerking.nl maken wij alleen gebruik van vloeren van het beste materiaal. Zo hebben wij vloeren van Mflor en Vivafloors in onze collectie. Deze vloeren zijn nauwelijks van het echte te onderscheiden.

  Wilt u een vloer die niet van echt hout te onderscheiden is om uw huis een natuurlijke uitstraling te geven? Dan raden wij een eiken PVC vloer aan. Een eiken PVC vloer heeft een tijdloos en stijlvol karakter, waar u niet snel op uitgekeken raakt. Onze vakmannen verzorgen de complete afwerking en garanderen hoogwaardige kwaliteit waar u lang van profiteert.

  Ook met een naaldhout PVC vloer zorgt u voor een natuurlijke en authentieke sfeer in huis. Waar een echte houten vloer kan uitzetten of krimpen, zal een naaldhout PVC vloer geen problemen geven en lang mooi blijven. Bovendien zijn PVC vloeren slijtvast, dus ook daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Ga voor een rustig of juist een rustiek interieur en laat uw vloer daarbij aansluiten met de juiste naaldhout PVC vloer.

  Gaat u liever voor tegels in plaats van planken? In dat geval hebben wij ook PVC vloer tegels in onze collectie. PVC vloer tegels leggen we aan zonder v-groeven om eenheid aan te brengen in uw vloer en daarbij verzorgen we de afwerking van begin tot eind. De betonlook die u met het tegeleffect creëert, komt goed tot zijn recht wanneer u bijvoorbeeld een industriële inrichting heeft. Vraag advies aan onze specialisten om zeker te weten welke vloer voor uw woning geschikt is.

  Bent u toch meer fan van de natuurlijke houtlook, dan kunnen wij voor u een visgraat PVC vloer leggen. Het formaat van de planken voor deze vloer is wat kleiner, waardoor u een speels patroon op de vloer krijgt. Een visgraat PVC vloer wordt steeds populairder dankzij de moderne uitstraling en de verschillende dessins die worden aangeboden. Daarnaast blijft deze vloer lange tijd mooi en is het onderhoud zeer eenvoudig. Ideaal dus!

  Laat uw PVC vloer leggen in Hoofddorp door Uwvloerafwerking.nl

  Met Uwvloerafwerking.nl geniet van een breed assortiment en garantie op de afwerking. Daarnaast beschikken wij over vloerspecialisten die beschikken over jarenlange ervaring en die alleen het beste materiaal gebruiken voor het beste resultaat.

  Zo zal uw nieuwe PVC vloer er natuurlijk en verzorgd uitzien, zodat u daar nog jarenlang van kan genieten. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid van de afwerking tot ons. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over het resultaat.

  Krijg gelijk een indicatie van de kosten

  Wilt u gelijk een indicatie hebben van de kosten voor een PVC vloer? Maak dan gebruik van onze prijsindicatietool om een beeld te krijgen van het kostenplaatje. Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om met ons contact op te nemen. Graag helpen wij u zo goed mogelijk op weg.

  Showroom voor PVC vloeren hoofddorp

  Neem een kijkje in onze showroom in Hoofddorp!

  Uwvloerafwerking.nl heeft ook een showroom in Hoofddorp. Daar kunt u uw vragen stellen aan onze specialisten. Zij luisteren graag naar uw wensen en behoeften en denken graag mee en bieden u de beste mogelijkheden.

  Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om onze verschillende vloerafwerking te bekijken. Zo ziet u vooraf wat het resultaat kan zijn. Maak dus gauw een afspraak voor onze showroom.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Persoonlijk advies van Team Uwvloerafwerking

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo Vivafloors