PVC vloer betonlook

Bent u op zoek naar een PVC vloer met een prachtige betonlook? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze vakmannen van Uwvloerafwerking.nl leveren 100% kwaliteit af. Om een PVC vloer met betonlook te creëren, zullen de PVC tegels zonder v-groef tegen elkaar aan worden gelijmd, wat zal resulteren in een schitterend geheel. Onze PVC tegelvloeren met betonlook hebben een realistische en natuurlijke uitstraling. Het voordeel aan een PVC vloer met betonlook, in plaats van echt beton, is dat het beter tegen vloerverwarming kan. Daarnaast is de vloer makkelijk te onderhouden en werkt het geluiddempend.

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Onze betonlook PVC vloeren zijn van de merken mFLOR en VivaFloors. Dit merk staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige producten. Bij het aanschaffen van een PVC tegelvloer van het merk VivaFloors, krijgt u dan ook 25 jaar garantie. Zo weet u zeker dat u het wel goed zit voor de aankomende jaren! U heeft de keuze uit vier verschillende vloeren die allemaal hun eigen stijl hebben. Aan u de keus welke vloer het beste aansluit bij uw wensen.

Showroom betonlook vloeren

Als u onze PVC vloeren met betonlook eens in het echt zou willen bekijken, zouden wij u graag willen uitnodigen om eens langs te komen in onze showroom. We zouden we het fijn vinden als u hiervoor een afspraak maakt, zodat we ervoor kunnen zorgen dat een van onze medewerkers beschikbaar is om die dag met u mee te kijken en u te adviseren. U kunt een afspraak maken via onze website, of u kunt ons even bellen voor de mogelijkheden.

Kosten PVC vloer betonlook

Weet u nu al zeker dat u een PVC vloer met betonlook wil laten aanleggen door onze topmannen, maar vraagt u zich nog af of dit wel in uw budget past? Vraag dan een prijsindicatie aan op onze website. Zodra u een prijsindicatie heeft aangevraagd via de website, kunt u deze binnen enkele seconden in uw mailbox verwachten. Wat alvast fijn is om te weten, is dat de prijs altijd inclusief de kwaliteitsproducten van VivaFloors is, inclusief het leggen van de vloer en ook nog eens inclusief voorrijkosten. Wat wilt u nog meer?

Voor andere vragen kunt u ons natuurlijk ook altijd bereiken. Dit is telefonisch mogelijk of via het contactformulier.

Bekijk onze volledige PVC Vloeren collectie

Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van Vivafloors & mFLOR:  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Persoonlijk advies van Team Uwvloerafwerking

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo Vivafloors