Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Het visgraat PVC is steeds meer in populariteit aan het winnen. De vloeren zijn niet meer te onderscheiden van echt hout en krijgen daardoor een authentieke uitstraling. Dankzij het kleine formaat van de planken, worden ze in een speels patroon gelegd. Dit geeft uw woning een prettige sfeer. 

Onze werknemers kunnen uw gehele woning afwerken met visgraat PVC vloer. Wat ook fijn is om te weten, is dat u via Uwvloerafwerking.nl altijd garantie ontvangt op al onze vloerafwerking.

Soorten Visgraat PVC Vloer

Binnen dit assortiment zijn er meerdere varianten uit welke u kunt kiezen. Elk dessin heeft zijn eigen karakteristieke houtprofiel. Zo zit er ook voor uw woning een prachtige variant tussen. Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment Visgraat PVC vloeren van Vivafloors en mFLOR

Benieuwd naar onze complete collectie PVC Vloeren? Breng dan een bezoek aan onze showroom. Bent u benieuwd naar de complete collecties van mFLOR en Vivafloors? Download dan onderaan deze pagina de brochures!

Vivafloors

Visgraat PVC Vloer | 6840VS

Visgraat PVC Vloer | 6850VS

Visgraat PVC Vloer | 6880VS

Visgraat PVC Vloer | 8360VS

mFLOR

Parva Broad Leaf | Light Sycamore

Parva Oak | Piedmont

Parva River Oak | Douro

Showroom Visgraat PVC Vloer

Benieuwd naar de look and feel van de verschillende dessins Visgraat PVC vloer? Kom langs in onze showroom of bekijk een greep van ons assortiment Visgraat PVC vloeren op deze pagina. Heeft u vragen? Onze vakmensen geven u graag advies over de verschillende soorten PVC vloer. Maak hiervoor een afspraak via de site, of bel ons om te vragen naar de mogelijkheden.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Kosten Visgraat PVC Vloer

Wanneer u benieuwd bent naar de kosten voor het leggen van uw visgraat PVC vloer dan vraagt u online eenvoudig een prijsindicatie aan.

ONTVANG EEN PRIJSINDICATIE

Waarom bij Uwvloerafwerking.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het leggen van PVC vloeren.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Door te kiezen voor kwalitatief hoogwaardige PVC vloeren voorkomt u dat uw vloer na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze vloerafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren profiteert u van fikse kortingen.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 45 beoordelingen