Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Naast planken bieden wij ook PVC tegelvloeren aan. Deze brede tegels worden zonder v-groef tegen elkaar gelijmd waardoor er een prachtige eenheid ontstaat in uw kamer. De tegels zijn niet te onderscheiden van echt beton en geven uw woning daardoor een schitterende authentieke uitstraling. Binnen dit assortiment zijn er een viertal vloeren met elk een eigen stijl.

Soorten PVC Vloertegels

Bekijk hieronder een greep uit ons assortiment PVC Vloertegels. Benieuwd naar onze complete collectie PVC Vloeren? Bezoek dan onze showroom. Bent u benieuwd naar de complete collecties van mFLOR en Vivafloors? Download dan onderaan deze pagina de brochures!

Vivafloors

PVC Vloer Tegels | VS1140

PVC Vloer Tegels | VS1150

PVC Vloer Tegels | VS1160

PVC Vloer Tegels | VS1240

PVC Vloer Tegels | VF1610

PVC Vloer Tegels | VF1630

mFLOR

Abstract | Asp Grey

Abstract | Chocolate Black

Abstract | Spark Almond

Nuance | Charcoal

Nuance | Duck Egg Blue

Nuance | Off White

PVC Vloertegels leggen

Onze vakmannen zijn werkzaam in het hele land en zijn dankzij hun jarenlange ervaring in staat om de PVC vloer met veel nauwkeurigheid aan te leggen in uw woning. Daarnaast werken zij met de producten van mFLOR en Vivafloors, die bekend staan om hun hoge kwaliteit.

PVC vloeren gaan lang mee en ogen bovendien erg natuurlijk. Aangezien onze werknemers de gehele afwerking van uw vloer op zich zullen nemen, hoeft u hier niet meer naar om te kijken.

Wilt u onze PVC Vloertegels graag in de showroom bekijken? Dat kan. Maak eenvoudig een afspraak online. 

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Kosten PVC Vloertegels leggen

Wilt u een offerte aanvragen? Maak dan gebruik van onze handige prijsindicatie tool! U ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

BEREKEN UW PRIJSINDICATIE

Waarom bij Uwvloerafwerking.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het leggen van PVC vloeren.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Door te kiezen voor kwalitatief hoogwaardige PVC vloeren voorkomt u dat uw vloer na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze vloerafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren profiteert u van fikse kortingen.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.0/10 - 47 beoordelingen