Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Naaldhout PVC vloeren zijn er in verschillende formaten en dessins. Zo heeft de 4400 serie zeer warme tinten wat uw ruimte zeer sfeervol maakt. De karakteristieke houtlook is niet van echt te onderscheiden, maar heeft wel alle voordelen van een PVC vloer. Op deze pagina vindt u alles wat u wilt weten over onze naaldhout PVC vloeren en vraagt u eenvoudig een prijsindicatie aan.

Soorten Naaldhout PVC Vloer

Ons assortiment bestaat uit verschillende series met onder andere wat lichtere, zachte tinten. Alle vloeren zijn voorzien van de mooie houten looks welke er fantastisch uit komt te zien op uw vloer. Bekijk hieronder een greep uit ons assortiment Naaldhout PVC vloeren van Vivafloors en mFLOR

Benieuwd naar onze complete collectie PVC Vloeren? Breng dan een bezoek aan onze showroom. Bent u benieuwd naar de complete collecties van mFLOR en Vivafloors? Download dan onderaan deze pagina de brochures!

Vivafloors

Naaldhout PVC Vloer | 4410

Naaldhout PVC Vloer | 4420

Naaldhout PVC Vloer | 4430

Naaldhout PVC Vloer | 4202

Naaldhout PVC Vloer | 4205

Naaldhout PVC Vloer | 4302

mFLOR

Authentic Plank | Mocha

Authentic Plank | Dolche

Authentic Plank | Sartor

Naaldhout PVC Vloer leggen

Nieuwsgierig geworden naar de verschillen tussen click en lijm PVC of wilt u de vloeren in het echt bekijken? Kom dan gerust eens naar onze showroom in Deventer. Maak hiervoor eenvoudig een afspraak via de website, of bel ons tijdens kantooruren.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Kosten Naaldhout PVC Vloer

Bent u benieuwd naar de kosten van uw naaldhout PVC vloer? Via de website van Uwvloerafwerking.nl vraagt u eenvoudig en snel een prijsindicatie aan. 

BEREKEN UW PRIJSINDICATIE

Waarom bij Uwvloerafwerking.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het leggen van PVC vloeren.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Door te kiezen voor kwalitatief hoogwaardige PVC vloeren voorkomt u dat uw vloer na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze vloerafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren profiteert u van fikse kortingen.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.0/10 - 47 beoordelingen