Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Het assortiment kastanje PVC vloeren bevat verschillende kleuren die allen perfect geschikt zijn voor gebruik in huis. Hiermee creëert u uw eigen stijl vloer met de authentieke uitstraling van een houten vloer. Het voordeel van de kastanje PVC vloeren is dat deze prima te combineren zijn met vloerverwarming. 

Doordat er van dit type vloer vele varianten zijn zit de vloer van uw dromen er zonder twijfel tussen. Op deze pagina vindt u alles wat u wilt weten over onze kastanje PVC vloeren.

Soorten Kastanje PVC Vloer

Bekijk hieronder een greep uit ons assortiment Kastanje PVC Vloeren van mFLOR. Benieuwd naar onze complete collectie PVC Vloeren? Breng dan een bezoek aan onze showroom of download de brochure onderaan deze pagina.

mFLOR

Bramber Chestnut | Nutmeg

Bramber Chestnut | Pippuria

Bramber Chestnut | Sesamo

Bramber Chestnut | Alforf

Bramber Chestnut | Miglio

PVC Vloer leggen

Benieuwd naar de look and feel van de verschillende dessins kastanje PVC vloer? Kom langs in onze showroom. Onze vakmensen geven u graag advies over de verschillende soorten PVC vloer.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Kosten

Bent u benieuwd naar de kosten van uw nieuwe vloer? Via de website van Uwvloerafwerking.nl vraagt u eenvoudig en snel een prijsindicatie aan. 

BEREKEN UW PRIJSINDICATIE

Waarom bij Uwvloerafwerking.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het leggen van PVC vloeren.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Door te kiezen voor kwalitatief hoogwaardige PVC vloeren voorkomt u dat uw vloer na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze vloerafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren profiteert u van fikse kortingen.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.