Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Het assortiment Hongaarse punt PVC vloeren lijkt veel op de visgraat vloeren doordat deze ook in een soort V- vorm liggen. Het verschil met visgraat vloeren is dat bij Hongaarse punt PVC vloeren de randen tussen de planken meer zichtbaar zijn. Dit geeft de vloer een authentieke uitstraling die u nergens anders vindt!

Heeft u een modern interieur? Dan past deze vloer perfect in uw woning! De vloeren werden van oorsprong namelijk alleen in herenhuizen gebruikt, omdat ze luxe uitstralen. 

Bij Uwvloerafwerking.nl heeft u de keuze uit verschillende kleuren en varianten. Hierdoor garanderen wij u dat de vloer van uw dromen er zonder twijfel tussen zit! 

Soorten Hongaarse punt PVC Vloer

Bekijk hieronder een greep uit ons assortiment Hongaarse punt PVC Vloeren van mFLOR. Benieuwd naar onze complete collectie PVC Vloeren? Bezoek dan onze showroom of download de brochure onderaan de pagina.

mFLOR

Parva Oak Chevron | Calabria

Parva Oak Chevron | Piedmont

Parva Oak Chevron | Apulia

Parva Oak Chevron | Liguria

Parva Oak Chevron | Lombardia

Parva Oak Chevron | Sardinia

PVC Vloer leggen

Benieuwd naar de look and feel van de verschillende dessins Hongaarse punt PVC vloer? Kom langs in onze showroom. Onze vakmensen geven u graag advies over de verschillende soorten PVC vloer.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Kosten

Bent u benieuwd naar de kosten van uw nieuwe vloer? Via de website van Uwvloerafwerking.nl vraagt u eenvoudig en snel een prijsindicatie aan. 

BEREKEN UW PRIJSINDICATIE

Waarom bij Uwvloerafwerking.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het leggen van PVC vloeren.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Door te kiezen voor kwalitatief hoogwaardige PVC vloeren voorkomt u dat uw vloer na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze vloerafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren profiteert u van fikse kortingen.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.