Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Het assortiment eiken PVC vloeren bevat de grootste diversiteit aan kleur, lengte en dikte van de planken. Creëer hiermee uw eigen stijl vloeren met de authentieke uitstraling van een houten vloer. Ook als u vloerverwarming heeft, zijn onze eiken PVC vloeren het perfecte middel om de warmte in uw huis te verspreiden. Dankzij de dikte van de planken, slijt de vloer minder snel bij uitvoerig gebruik. Geschikt dus voor elke ruimte in uw woning! Ook beschikken we over een afwijkend assortiment eiken PVC.

Doordat er van dit type vloer vele varianten zijn zit de vloer van uw dromen er zonder twijfel tussen. Op deze pagina vindt u alles wat u wilt weten over onze eiken PVC vloeren.

Soorten Eiken PVC Vloer

Bekijk hieronder een greep uit ons assortiment Eiken PVC Vloeren van Vivafloors en mFLOR. Benieuwd naar onze complete collectie PVC Vloeren? Breng dan een bezoek aan onze showroom. Bent u benieuwd naar de complete collecties van mFLOR en Vivafloors? Download dan onderaan deze pagina de brochures!

Vivafloors

Eiken PVC vloer | 5100

Eiken PVC vloer | 5800

Eiken PVC vloer | 6820

Eiken PVC vloer | 6860

Eiken PVC vloer | 8340

Eiken PVC vloer | 8700

mFLOR

River Oak | Tarn

Reservoir Oak | Lyn

Authentic Oak XL | Apulia

Argyll Fir | Warferry

Broad Leaf | Dark Sycamore

Authentic Lake | Derwent

Eiken PVC Vloer leggen

Benieuwd naar de look and feel van de verschillende dessins eiken PVC vloer? Kom langs in onze showroom. Onze vakmensen geven u graag advies over de verschillende soorten PVC vloer.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Kosten Eiken PVC Vloer

Bent u benieuwd naar de kosten van uw eiken PVC vloer? Via de website van Uwvloerafwerking.nl vraagt u eenvoudig en snel een prijsindicatie aan. 

BEREKEN UW PRIJSINDICATIE

Waarom bij Uwvloerafwerking.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het leggen van PVC vloeren.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Door te kiezen voor kwalitatief hoogwaardige PVC vloeren voorkomt u dat uw vloer na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze vloerafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren profiteert u van fikse kortingen.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 45 beoordelingen