Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Bent u op zoek naar eenvoud, minimalisme en functionaliteit? Dan raden wij u sterk een van onze Scandinavian Clean gietvloeren aan. Deze vloer wordt over de hele wereld geprezen voor zijn eenvoud. Zo wordt de vloer door veel mensen ‘tijdloos’ genoemd en raakt u nooit verveeld door de Scandinavian Clean gietvloeren.

Soorten Scandinavian Clean gietvloeren

Onze Scandinavian Clean kleuren zijn speciaal uitgekozen voor een clean en rustig interieur, dat niet verveelt. Kiest u voor stijlvol mat? Of toch voor de chique hoogglans? Bekijk hieronder een greep uit ons assortiment.

Benieuwd naar onze complete collectie Gietvloeren? Download het assortiment via het formulier onderaan de pagina.

EPI Iron Bridge | Solid

EPI Graphite | Solid

EPI Rock | Blend

EPI Glow | Blend

EPI White sensation | Blend

EPI Vagabond | Solid

Scandinavian Clean gietvloer plaatsen

Onze vakmannen zijn werkzaam in het hele land en zijn dankzij hun jarenlange ervaring in staat om de Scandinavian Clean gietvloer met veel nauwkeurigheid aan te leggen in uw woning. Daarnaast werken zij met de producten van EPI, die bekend staan om hun hoge kwaliteit.

Scandinavian Clean gietvloeren zijn speciaal ontworpen voor een rustige en gedempte uitstraling. Aangezien onze werknemers de gehele afwerking van uw vloer op zich zullen nemen, hoeft u hier niet meer naar om te kijken.

Wilt u de vloeren bij ons in de showroom bekijken? Geen probleem. Via de website kunt u eenvoudig een afspraak inplannen. 

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Kosten Scandinavian Clean Gietvloer

Bent u geïnteresseerd in een Scandinavian Clean Gietvloer? Het mooiste voor u is dat de prijs per vierkante meter gelijk is aan de bredere vloeren binnen dit assortiment. Hieronder berekent u eenvoudig de kosten.

BEREKEN UW PRIJSINDICATIE

 

Meer informatie over onze gietvloeren?

Ontvang de brochure direct per mail of maak een afspraak in onze showroom!

Waarom bij Uwvloerafwerking.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het leggen van PVC vloeren.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw PVC vloer na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze vloerafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren profiteert u van fikse kortingen.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.