Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Het beste van twee werelden: een vloer met dé betonlook voorzien van de gemakken van een kunststof vloer! Dit zult u ervaren wanneer u ervoor kiest om een PU gietvloer te laten leggen. We vertellen u graag meer over dit type gietvloer.

BEREKEN UW PRIJSINDICATIE 

Wat zijn PU gietvloeren?

Een polyurethaan gietvloer (afgekort PU) wordt ook wel ‘kunststof gietvloer’ of ‘kunsthars gietvloer’ genoemd. Deze vloeren geven het ultieme betonlook effect met de gemakken van een kunststof vloer. 

Kenmerken PU gietvloeren

Een PU vloer is een kunststof gietvloer met een naadloze afwerking. Doordat de vloer naadloos is, kan er geen vocht of vuil in de naden van de vloer terechtkomen. Erg onderhoudsvriendelijk dus! Een belangrijk kenmerk is de elasticiteit van dit type vloer. Hierdoor zal uw vloer niet snel scheuren en voelt het zacht en flexibel aan. Tot slot heeft een PU gietvloer een strakke uitstraling en kan deze met verschillende interieurs gecombineerd worden. 

Uw voordelen

  • Onderhoudsvriendelijk;
  • Naadloze afwerking;
  • Waterdicht;
  • Flexibel en zacht;
  • Ruime keus in kleuren.

PU gietvloeren laten leggen

Graag gaan onze medewerkers eerst met u in gesprek wanneer u heeft gekozen voor een PU gietvloer. Op deze manier kunnen we uw wensen in kaart brengen en ervoor zorgen dat de materialen en onze vakmensen op de gewenste dagen aanwezig zijn. Het is belangrijk om eerst de gewenste temperatuur te bereiken, voordat onze werknemers kunnen beginnen met het leggen van de vloer. De gewenste omgevingstemperatuur bedraagt 18 graden en de watertemperatuur 25 graden. Wanneer deze temperatuur is bereikt, starten onze werknemers het leggen van de vloer. Dit doen ze graag in uw aanwezigheid zodat u de laatste aanwijzingen kunt geven met betrekking tot de samenstelling van de vloer. Nadat de vloer perfect is gelegd door onze werknemers, zal het nog ongeveer een week duren voordat de vloer droog is en klaar is voor gebruik. Vervolgens leveren we de vloer op en vertrekken we pas wanneer u volledig tevreden bent met het resultaat.

PU gietvloeren kosten

Vraagt u zich af wat de kosten zijn voor het leggen van een PU gietvloer in uw woning? Met behulp van onze handige prijsindicatie tool kunt u dit eenvoudig uitrekenen! Binnen 24 krijgt u van ons een mail met daarin een prijsofferte, geheel vrijblijvend!

BEREKEN UW PRIJSINDICATIE 

Uwvloerafwerking, uw vloerspecialist

Uwvloerafwerking.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren, onder andere een PU gietvloer. Onze vakmensen komen graag bij u thuis om deze prachtige vloer bij u te leggen. Ze zullen deskundig en duurzaam te werk gaan zodat u nog vele jaren mag genieten van uw PU gietvloer! Daarbij werken wij alleen met materialen van topmerken en kunt u een garantie verwachten op onze vloerafwerking. Neem gerust contact met ons op wanneer u nog vragen heeft met betrekking tot onze vloeren. 

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Meer informatie over onze gietvloeren?

Ontvang de brochure direct per mail of maak een afspraak in onze showroom!

Waarom bij Uwvloerafwerking.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het leggen van PVC vloeren.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Door te kiezen voor kwalitatief hoogwaardige PVC vloeren voorkomt u dat uw vloer na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze vloerafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren profiteert u van fikse kortingen.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 51 beoordelingen