Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Wilt u rust en overzicht in uw huis? Dan raden wij onze Natural Neutrals gietvloeren aan. De aardekleuren staan mooi in keukens, maar passen ook goed bij een rustige woonkamer. Van hal tot aan de slaapkamer: de Natural gietvloeren sieren uw huis. De Natural gietvloeren brengen de ultieme betonlook effecten in uw natuurlijke gietvloer. Alle gemakken van een gietvloer en toch de uitstraling van een echte betonvloer. 

Soorten Natural Neutrals gietvloeren

U geeft uw huis met verschillende Natural Neutrals gietvloeren een lichte basis, vanuit waar u zelf kleur kunt toevoegen. Of u de vloer nu legt in uw hal, woonkamer of badkamer: de verschillende Natural Neutrals gietvloeren uit ons assortiment geven uw huis rust en sfeer. Bekijk hieronder een greep uit ons assortiment Natural Neutrals.

Benieuwd naar meer informatie over onze Gietvloeren? Download het assortiment via het formulier onderaan de pagina.

EPI Cookie | Solid

EPI Grey Taupe | Blend

EPI Clean | Solid

EPI Beige Taupe | Blend

EPI Nature | Blend

EPI Creme | Solid

Natural Neutrals gietvloer plaatsen

Onze vakmannen zijn werkzaam in het hele land en zijn dankzij hun jarenlange ervaring in staat om de Natural Neutrals gietvloer met veel nauwkeurigheid aan te leggen in uw woning. Daarnaast werken zij met de producten van EPI, die bekend staan om hun hoge kwaliteit.

Natural Neutrals gietvloeren zijn speciaal ontworpen voor duurzaamheid en een natuurlijke uitstraling. Aangezien onze werknemers de gehele afwerking van uw vloer op zich zullen nemen, hoeft u hier niet meer naar om te kijken.

Wilt u de vloeren bij ons in de showroom bekijken? Geen probleem. Via de website kunt u eenvoudig een afspraak inplannen. 

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Kosten Natural Neutrals gietvloer

Bent u geïnteresseerd in een Natural Neutrals gietvloer? Het mooiste voor u is dat de prijs per vierkante meter gelijk is aan de bredere vloeren binnen dit assortiment. Hieronder berekent u eenvoudig de kosten.

BEREKEN UW PRIJSINDICATIE

De gehele PVC Vloeren collectie bekijken?

Ontvang de brochure direct per mail of maak een afspraak in onze showroom!

Waarom bij Uwvloerafwerking.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het leggen van PVC vloeren.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw PVC vloer na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze vloerafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren profiteert u van fikse kortingen.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.