Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Iets minder strak, maar wel heel cool zijn de Industrial Cool gietvloeren. Deze gietvloeren worden expres rauw gelaten en geven uw huis een robuuste uitstraling. Wat vroeger verborgen diende te blijven, brengen wij nu terug in uw woonkamer!

Soorten Industrial Cool gietvloeren

Binnen de Industrial Cool gietvloeren heeft u een ruime keuze. Over het algemeen wordt gekozen voor de natuurlijke, niet afgewerkte vloer. Deze vloer geeft uw huis een stoere uitstraling, maar is toch netjes door de naadloze afwerking van de vloeren. Bekijk hieronder een greep uit ons assortiment Industrial Cool gietvloeren.

Benieuwd naar meer informatie over onze Gietvloeren? Download het assortiment via het formulier onderaan de pagina.

EPI Mist| Blend

EPI Warm Grey | Solid

EPI Dusty| Blend

EPI Glacier | Solid

EPI Whale | Solid

EPI Metal | Solid

Industrial Cool gietvloer plaatsen

Onze vakmannen zijn werkzaam in het hele land en zijn dankzij hun jarenlange ervaring in staat om de Industrial Cool gietvloer met veel nauwkeurigheid aan te leggen in uw woning. Daarnaast werken zij met de producten van EPI, die bekend staan om hun hoge kwaliteit.

Industrial Cool gietvloeren zijn speciaal ontworpen voor een stoere en warme uitstraling. Aangezien onze werknemers de gehele afwerking van uw vloer op zich zullen nemen, hoeft u hier niet meer naar om te kijken.

Wilt u de vloeren bij ons in de showroom bekijken? Geen probleem. Via de website kunt u eenvoudig een afspraak inplannen. 

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Kosten Industrial Cool gietvloer

Bent u enthousiast? Het mooiste voor u is dat de prijs per vierkante meter gelijk is aan de bredere vloeren binnen dit assortiment. Hieronder berekent u eenvoudig de kosten.

BEREKEN UW PRIJSINDICATIE

Meer informatie over onze gietvloeren?

Ontvang de brochure direct per mail of maak een afspraak in onze showroom!

Waarom bij Uwvloerafwerking.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het leggen van PVC vloeren.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw PVC vloer na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze vloerafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren profiteert u van fikse kortingen.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.