Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Op zoek naar een gietvloer die past bij uw industriële smaak? Dan raden wij een gietvloer betonlook aan, lees snel verder waarom!

BEREKEN UW PRIJSINDICATIE 

Wat zijn gietvloeren betonlook?

Bij gietvloeren betonlook kunt u een ruige industriële uitstraling verwachten, de ultieme betonlook! Dit type vloer is ideaal te combineren met verschillende interieurstijlen wat zal zorgen voor een sfeervol geheel. 

Kenmerken gietvloeren betonlook

De gietvloer betonlook is ontzettend populair door zijn strakke, minimalistische en moderne uitstraling. Dit type vloer heeft de robuuste uitstraling van een betonnen vloer, maar de gemakken van een gietvloer. Deze vloeren zijn uitermate geschikt in een industrieel interieur.

Uw voordelen

  • Praktisch;
  • Waterbestendig;
  • Slijtvast;
  • Vloerverwarming optioneel;
  • Duurzaam;
  • Veerkrachtig door kunststof component.

Gietvloeren betonlook laten leggen

Eerst zullen onze medewerkers met u in gesprek gaan wanneer u ervoor kiest om een gietvloer betonlook in uw woning te laten leggen. Hierna regelen we dat alle materialen en onze vakmensen op de gewenste dagen aanwezig zijn. Eerst zal er gekeken worden naar de temperatuur, want de gewenste temperatuur moet bereikt worden om het verhardingsproces van de vloer te bevorderen. De gewenste omgevingstemperatuur is +/- 18 graden en de watertemperatuur 25 graden. Graag beginnen onze werknemers hun werk waar u bij bent zodat u nog de laatste aanwijzingen persoonlijk kan geven. Onze werknemers gaan dan veilig in overalls aan het werk. Nadat de vloer is gelegd, moet deze eerst drogen voordat deze gebruikt kan worden. De droogtijd bedraagt ongeveer een week, hierna zullen wij uw vloer opleveren. Ten slotte verlaten we uw woning wanneer u tevreden bent met het resultaat. 

Gietvloeren betonlook kosten

Benieuwd naar de kosten voor het leggen van een gietvloer betonlook in uw woning? Met onze handige prijsindicatie tool kunt u gemakkelijk een prijsofferte aanvragen! Na het invullen van uw gegevens kunt u deze binnen 24 uur in uw mailbox verwachten.

BEREKEN UW PRIJSINDICATIE 

Uwvloerafwerking, uw vloerspecialist

Graag komen onze vakmensen van Uwvloerafwerking.nl bij u thuis om de perfecte gietvloer betonlook in uw woning te leggen! Met onze deskundigheid zal het leggen van een gietvloer vlekkeloos verlopen. Daarbij zullen wij gebruik maken van producten van hoogwaardige kwaliteit van topmerken. Wij zullen uw vloer duurzaam leggen zodat u nog vele jaren mag genieten van uw gietvloer en hanteren daarbij een garantie op onze vloerafwerking. Heeft u hier nog vragen over? Neem gerust contact met ons op of bezoek onze showroom! 

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Waarom bij Uwvloerafwerking.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het leggen van PVC vloeren.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Door te kiezen voor kwalitatief hoogwaardige PVC vloeren voorkomt u dat uw vloer na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze vloerafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren profiteert u van fikse kortingen.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 51 beoordelingen