Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Klaar met vloeren die lawaai maken wanneer u eroverheen loopt? Kies dan voor een geluiddempende gietvloer! Lees snel verder waarom dit de ideale vloer is voor in uw woning.

BEREKEN UW PRIJSINDICATIE 

Wat is een geluiddempende vloer?

Woont u in een appartement of wilt u dat uw vloer niet veel lawaai maakt wanneer u eroverheen loopt? Dan zit u goed met een geluiddempende gietvloer. Door het gebruik van polyurethaanhars is de vloer flexibel en zacht aan de voeten. Daarnaast heeft dit type hars een geluiddempende kwaliteit en maakt het de vloer elastisch.

Kenmerken van een geluiddempende vloer

Zoals eerder benoemd heeft het type hars invloed op het geluiddempende effect bij gietvloeren. Polyurethaanhars staat bekend om zijn flexibiliteit waardoor de vloer zacht zal aanvoelen. De vloer zal door zijn elasticiteit meebewegen met uw voet, wat een geluiddempend effect heeft. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld onderburen heeft of gewoon niet houdt van lawaai. Verder zal de vloer minder snel scheuren bij dit soort elastische vloeren en is het de ideale vloer om te combineren met vloerisolatie.

Uw voordelen

  • Geluiddempend effect;
  • Elastische vloer;
  • Combineren met vloerisolatie mogelijk;
  • Onderhoudsgemak;
  • Naadloze afwerking;
  • Waterdicht.

Geluiddempende vloer laten leggen

Wanneer u kiest voor een geluiddempende vloer zullen wij eerst met u in gesprek gaan over de uitvoering daarvan. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de juiste materialen en onze werknemers aanwezig zijn op de gewenste dagen. Eerst zal er gekeken worden naar de temperatuur, want dit is belangrijk voor het harden van de vloer nadat deze gelegd is. De gewenste omgevingstemperatuur is ongeveer 18 graden en de watertemperatuur 25 graden. Wanneer dit geregeld is, starten onze werknemers hun werk graag waar u bij bent. Op deze manier kunt u nog de laatste aanwijzingen en wensen doorgeven. Dan begint het echte werk en zullen onze werknemers in overall de geluiddempende gietvloer gaan leggen. Wanneer de klus geklaard is, moet de vloer eerst ongeveer een week drogen voordat u deze kunt betreden. Vervolgens zullen wij de vloer opleveren en zullen wij uw huis pas verlaten wanneer u tevreden bent met het resultaat. 

Geluiddempende vloer kosten

Wilt u een geluiddempende vloer laten leggen in uw woning, en bent benieuwd wat het kost? Vul gemakkelijk onze prijsindicatie tool in en binnen 24 uur krijgt u een prijsofferte per mail van ons!

BEREKEN UW PRIJSINDICATIE 

Uwvloerafwerking, uw vloerspecialist

Onze vakmensen bij Uwvloerafwerking.nl zijn dankzij hun deskundigheid en jarenlange ervaring dé specialist die een geluidsdempende gietvloer optimaal naar wens kunnen leggen en afwerken. Zij zullen bij u thuis aan de slag gaan met materialen van topmerken. Daarbij kunt u garantie op onze vloerafwerking verwachten en zal het leggen van een gietvloer duurzaam verlopen zodat u er nog jaren plezier aan mag beleven! Heeft u nog vragen over onze gietvloeren? Neem gerust contact met ons op of bezoek onze showroom! 

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Waarom bij Uwvloerafwerking.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het leggen van PVC vloeren.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Door te kiezen voor kwalitatief hoogwaardige PVC vloeren voorkomt u dat uw vloer na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze vloerafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren profiteert u van fikse kortingen.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 51 beoordelingen