Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Epoxy gietvloeren zijn ideaal voor zakelijke doeleinden. Lees snel verder welke voordelen een epoxy gietvloer bezit!

BEREKEN UW PRIJSINDICATIE 

Wat zijn epoxy gietvloeren?

Wij raden een epoxy gietvloer aan als u wilt gaan voor een vloer voor zakelijke doeleinden. Dit type vloer is uitermate geschikt voor technische ruimtes, maar kan ook gelegd worden in scholen, ziekenhuizen en kantoren.

Kenmerken epoxy gietvloeren

Een epoxy gietvloer is makkelijk in gebruik. Daarbij is deze gietvloer uitermate geschikt voor technische ruimtes doordat de vloer een goede chemicaliënbestendigheid heeft en de belastbaarheid geschikt is voor zwaardere toepassingen dan reguliere meubels in bijvoorbeeld een woning. 

Uw voordelen 

  • Onderhoudsgemak;
  • Naadloze afwerking;
  • Chemicaliënbestendigheid;
  • Geschikte belastbaarheid zwaardere toepassingen;
  • Slijtvast;
  • Vloerverwarming optioneel.

Epoxy gietvloeren laten leggen

Voordat een epoxy gietvloer gelegd kan worden, zullen onze specialisten eerst met u om tafel gaan om het te hebben over de uitvoering. Wanneer dit helder is, zullen wij ervoor zorgen dat de materialen en werknemers bij u aanwezig zijn op de door u bepaalde dagen. Eerst zullen wij ervoor zorgen dat de omgevingstemperatuur ongeveer 18 graden is en de watertemperatuur 25 graden, dit is belangrijk voor het harden van de vloer. Graag beginnen onze werknemers met het leggen van de vloer in uw aanwezigheid zodat u nog de laatste aanwijzingen kan geven. Dan begint het echte werk en zullen onze werknemers de vloer veilig en feilloos gaan leggen. Wanneer de gietvloer is gelegd, zal deze eerst ongeveer een week moeten drogen voor gebruik. Hierna zullen wij de vloer opleveren en pas weggaan wanneer u helemaal tevreden bent met het resultaat. 

Epoxy gietvloeren kosten

Het kostenplaatje van het leggen van een epoxy gietvloer kan verschillen. Benieuwd hoeveel het u gaat kosten om dit type vloer te laten leggen? U kunt eenvoudig onze prijsindicatie tool invullen waarna u binnen 24 uur een prijsofferte per mail ontvangt!

BEREKEN UW PRIJSINDICATIE 

Uwvloerafwerking, uw vloerspecialist

Een epoxy gietvloer laten leggen? Laat dat maar over aan onze vakmensen bij Uwvloerafwerking.nl! Onze werknemers zullen deskundig te werk gaan en gebruiken alleen de beste materialen van topmerken. Wij willen dat u zo lang mogelijk van uw vloer geniet, daarom zullen onze werknemers duurzaam te werk gaan bij het leggen van een epoxy gietvloer en krijgt u garantie op onze vloerafwerking. Heeft u nog vragen over onze vloeren? Neem gerust contact met ons op of bezoek onze showroom! 

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Waarom bij Uwvloerafwerking.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het leggen van PVC vloeren.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Door te kiezen voor kwalitatief hoogwaardige PVC vloeren voorkomt u dat uw vloer na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze vloerafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren profiteert u van fikse kortingen.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 51 beoordelingen