Epoxy gietvloeren

Epoxy gietvloeren zijn uitermate geschikt als vloer voor zakelijke doeleinden. Denk hierbij aan technische ruimtes, scholen, ziekenhuizen en kantoren. Deze vloer is makkelijk in gebruik en is geschikt voor zwaardere toepassingen dan reguliere meubels. Wilt u persoonlijk advies of heeft u speciale wensen? Onze adviseur denkt graag met u mee. Bij ons zijn flexibiliteit, duidelijkheid en vakmanschap gegarandeerd. 

De kracht van een epoxy gietvloer:

 • Chemicaliënbestendigheid 
 • Slijtvast
 • Onderhoudsgemak 

Meer weten over epoxy gietvloeren? Lees snel verder!

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Wat zijn epoxy gietvloeren?

Wij raden een epoxy gietvloer aan als u wilt gaan voor een vloer voor zakelijke doeleinden. Dit type vloer is uitermate geschikt voor technische ruimtes, maar kan ook gelegd worden in scholen, ziekenhuizen en kantoren.

Kenmerken epoxy gietvloeren

Een epoxy gietvloer is makkelijk in gebruik. Daarbij is deze gietvloer uitermate geschikt voor technische ruimtes doordat de vloer een goede chemicaliënbestendigheid heeft en de belastbaarheid geschikt is voor zwaardere toepassingen dan reguliere meubels in bijvoorbeeld een woning. 

Uw voordelen

 • Onderhoudsgemak;
 • Naadloze afwerking;
 • Chemicaliënbestendigheid;
 • Geschikte belastbaarheid zwaardere toepassingen;
 • Slijtvast;
 • Vloerverwarming optioneel.

Epoxy gietvloeren laten leggen

Voordat een epoxy gietvloer gelegd kan worden, zullen onze specialisten eerst met u om tafel gaan om het te hebben over de uitvoering. Wanneer dit helder is, zullen wij ervoor zorgen dat de materialen en werknemers bij u aanwezig zijn op de door u bepaalde dagen. Eerst zullen wij ervoor zorgen dat de omgevingstemperatuur ongeveer 18 graden is en de watertemperatuur 25 graden, dit is belangrijk voor het harden van de vloer. Graag beginnen onze werknemers met het leggen van de vloer in uw aanwezigheid zodat u nog de laatste aanwijzingen kan geven. Dan begint het echte werk en zullen onze werknemers de vloer veilig en feilloos gaan leggen. Wanneer de gietvloer is gelegd, zal deze eerst ongeveer een week moeten drogen voor gebruik. Hierna zullen wij de vloer opleveren en pas weggaan wanneer u helemaal tevreden bent met het resultaat. 

Epoxy gietvloeren kosten

Het kostenplaatje van het leggen van een epoxy gietvloer kan verschillen. Benieuwd hoeveel het u gaat kosten om dit type vloer te laten leggen? U kunt eenvoudig onze prijsindicatie tool invullen waarna u binnen 24 uur een prijsofferte per mail ontvangt!

Bekijk onze volledige Gietvloeren collectie

Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van Arturo:

  Uwvloerafwerking, uw vloerspecialist

  Een epoxy gietvloer laten leggen? Laat dat maar over aan onze vakmensen bij Uwvloerafwerking.nl! Onze werknemers zullen deskundig te werk gaan en gebruiken alleen de beste materialen van topmerken. Wij willen dat u zo lang mogelijk van uw vloer geniet, daarom zullen onze werknemers duurzaam te werk gaan bij het leggen van een epoxy gietvloer en krijgt u garantie op onze vloerafwerking. Heeft u nog vragen over onze vloeren? Neem gerust contact met ons op of bezoek onze showroom! 

  Bereken uw prijsindicatie

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Persoonlijk advies van Team Uwvloerafwerking

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo Vivafloors