Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Houdt u van een stoere inrichting? Dan is de cementgebonden gietvloer dé vloer die u zoekt. Lees snel verder waarom!

BEREKEN UW PRIJSINDICATIE 

Wat is een cementgebonden gietvloer?

Voor een vloer met een stoere basis zit u bij een cementgebonden gietvloer goed! Dit type gietvloer is gemaakt van 100% natuurlijke materialen en staat prachtig bij een industrieel interieur. 

Kenmerken

Een cementgebonden gietvloer heeft een stoere uitstraling die perfect samengaat met robuuste meubels en materialen. Naast de industriële stijl, gaat dit type vloer ook goed samen met een landelijke stijl. Dit komt onder andere door het gebruik van natuurlijke materialen. Bovendien wordt er bij dit type vloer gebruik gemaakt van een wat gemêleerde kleur waarin spaanslagen, luchtbelletjes en scheurtjes door de ondergrond zichtbaar blijven. Deze eigenschappen dragen bij en versterken het betonlook effect. Tot slot zal deze vloer meer en meer een ‘geleefde’ uitstraling krijgen, wat resulteert in een stijlvolle industriële vloer.

Uw voordelen

  • Gebruiksvriendelijk;
  • Naadloze afwerking;
  • Vloerverwarming optioneel;
  • Duurzaam;
  • Stoere industriële uitstraling.

Cementgebonden gietvloer laten leggen

Wanneer u voor een cementgebonden gietvloer heeft gekozen, zullen we eerst met u in gesprek gaan over de planning van het leggen van deze vloer in uw woning. De eerste stap daarin is het regelen van de materialen en vakmensen op de door u bepaalde dagen. Voordat het leggen van een cementgebonden gietvloer kan beginnen, zullen onze vakmensen eerst de temperatuur regelen zodat de vloer goed kan harden. De gewenste omgevingstemperatuur is ongeveer 18 graden en de watertemperatuur 25 graden. Wanneer deze temperatuur bereikt is, starten onze werknemers hun werk graag waar u bij bent. Op deze manier kunt u persoonlijk nog de laatste aanwijzingen geven. Vervolgens zullen onze werknemers de vloer naar wens leggen waarna deze ongeveer een week moet drogen voordat de vloer gebruikt kan worden. Na deze droogtijd leveren we de vloer op en vertrekken onze werknemers pas wanneer u tevreden bent met het eindresultaat.

Cementgebonden gietvloer kosten

De kosten van een cementgebonden gietvloer kunt u gemakkelijk en vrijblijvend berekenen met behulp van onze prijsindicatie tool! Na het invullen van uw gegevens ontvangt u binnen 24 uur een mail van ons met daarin een prijsofferte.

BEREKEN UW PRIJSINDICATIE 

Uwvloerafwerking, uw vloerspecialist

Een cementgebonden gietvloer laten leggen: geen probleem voor onze vakmensen bij Uwvloerafwerking.nl! Onze werknemers gaan deskundig te werk bij het leggen van dit type vloer en gebruiken daarbij de beste materialen van topmerken. Door duurzaam te werken voorkomen we dat uw vloer na enkele jaren haar uitstraling verliest en we geven daarbij garantie op onze vloerafwerking. Neem gerust contact met ons op wanneer u nog vragen heeft over onze vloeren! 

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Waarom bij Uwvloerafwerking.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het leggen van PVC vloeren.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Door te kiezen voor kwalitatief hoogwaardige PVC vloeren voorkomt u dat uw vloer na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze vloerafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren profiteert u van fikse kortingen.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 51 beoordelingen