Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Denkt u dat een beton ciré gietvloer wat voor u is? Lees snel verder om te ontdekken of dit dé vloer is voor in uw woning!

BEREKEN UW PRIJSINDICATIE 

Wat is beton ciré?

Een beton ciré gietvloer staat voor een cementgebonden vloer van hoogwaardige kwaliteit en is daarbij waterdicht. Dit type vloer wordt ook wel leefbeton of woonbeton genoemd. In plaats van water wordt deze vloer gemengd met speciale hars, wat zorgt voor een sterke en flexibele kwaliteit.

Kenmerken beton ciré vloeren

Beton ciré gietvloeren staan bekend om hun sterke karakter door de unieke samenstelling en afwerking. Deze samenstelling maakt de vloer watervast waardoor dit type vloer geschikt is voor vele verschillende ruimtes. Ideaal voor in de badkamer of keuken! Naast watervast, zijn beton ciré vloeren ook slijtvast. Bij het leggen van de vloer zal er een coating worden aangebracht die ervoor zorgt dat de vloer krasbestendig en water- en vuilwerend is. Daarnaast kan er ook geen vuil of vocht in naden terechtkomen door de naadloze afwerking. Schimmels en bacteriën kunnen moeilijk hechten op de oppervlakte vanwege de alkalische vloer- en wandafwerking wat een schimmelwerend effect heeft. Ten slotte zijn deze gietvloeren CE-gecertificeerd en voldoen ze aan de eisen qua veiligheid en comfort, een duurzame keuze dus!

Uw voordelen

  • Unieke en natuurlijke uitstraling;
  • Waterbestendig;
  • Slijtvast;
  • Onderhoudsgemak door naadloze afwerking;
  • Vloerverwarming optioneel;
  • Duurzaam.

Beton ciré laten leggen

Onze medewerkers gaan graag met u in gesprek voor het leggen van een beton ciré gietvloer in uw woning. Vervolgens plannen we de uitvoering en zorgen we dat de materialen en onze vakmensen op de gewenste dagen aanwezig zijn. Voordat het leggen van een gietvloer kan beginnen, zal eerst de gewenste temperatuur bereikt moeten worden om de vloer goed te kunnen harden. De gewenste omgevingstemperatuur brengen wij naar +/- 18 graden en de watertemperatuur 25 graden. Bij voorkeur starten onze werknemers hun werk in uw bijzijn. Zo kunt u bij het aanmaken van de vloer de laatste aanwijzingen geven. Onze werknemers hijsen zich vervolgens in hun overalls om veilig aan het werk te gaan. Nadat de vloer geplaatst is, moet de vloer drogen voordat hij gebruikt kan worden. De droogtijd is +/- een week. Ten slotte leveren we de vloer op en verlaten we uw woning wanneer u tevreden bent met het resultaat, want wij zijn alleen tevreden met het allerbeste!

Beton ciré kosten

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het plaatsen van een beton ciré gietvloer in uw woning? U kunt vrijblijvend een prijsofferte aanvragen met behulp van onze handige prijsindicatie tool!

BEREKEN UW PRIJSINDICATIE 

Uwvloerafwerking, uw vloerspecialist

Bij Uwvloerafwerking.nl bent u aan het juiste adres wanneer u een beton ciré gietvloer wilt laten leggen. Wij hebben deskundigheid in huis en werken alleen met de beste materialen van topmerken. Wij gaan duurzaam te werk bij het leggen van vloeren om te voorkomen dat uw vloer na enkele jaren haar uitstraling verliest. Daarbij geven wij garantie op onze vloerafwerking. Heeft u vragen over onze gietvloeren? Neem gerust contact op of breng een bezoek aan onze showroom! 

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Waarom bij Uwvloerafwerking.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het leggen van PVC vloeren.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw PVC vloer na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze vloerafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren profiteert u van fikse kortingen.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.