Onze vloeren

Bij Uwvloerafwerking bent u aan het juiste adres voor kwalitatieve PVC Vloeren en Gietvloeren. Doordat we gebruik maken van de hoogwaardige producten van Arturo (Gietvloeren), mFLOR (PVC Vloeren) en Vivafloors (PVC Vloeren) bieden we altijd de nieuwste collecties. U kiest uw vloer, wij verzorgen de rest. Bekijk hieronder uw mogelijkheden.

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar
Gietvloer

Gietvloeren

Bent u op zoek naar een moderne, industriële uitstraling voor uw woning? Dan is een gietvloer geschikt voor u! Met gietvloeren brengt u gezelligheid en toch strakheid aan in uw huis. De vloeren zijn onderhoudsvriendelijk en goed schoon te houden. Gietvloeren zijn momenteel erg populair, mede dankzij de naadloze afwerking en de mogelijkheid tot vloerverwarming. Daarnaast kunt u ze in veel verschillende kleuren bestellen!

Bekijk onze gietvloeren

PVC Vloeren

Met een vloer uit de Vivafloors collectie kunt u genieten van een PVC vloer die bijna niet van echt te onderscheiden is. Uw vloer zal de prachtige uitstraling hebben van een houten of betonnen uitvoering, maar daarnaast niet de nadelen daarvan ondergaan. Met een PVC vloer bent u verzekerd van een slijtvaste vloer die ook nog eens waterbestendig is. Makkelijk en goedkoop in onderhoud dus!

Bekijk onze PVC Vloeren

PVC Vloeren impressie - Header - Uwvloerafwerking.nl
Checklist & 7 tips - Uwvloerafwerking

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Persoonlijk advies van Team Uwvloerafwerking

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo Vivafloors