Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Bij Uwvloerafwerking bent u aan het juiste adres voor kwalitatieve PVC Vloeren en Gietvloeren. Doordat we gebruik maken van de hoogwaardige producten van Arturo (Gietvloeren), mFLOR (PVC Vloeren) en Vivafloors (PVC Vloeren) bieden we altijd de nieuwste collecties. U kiest uw vloer, wij verzorgen de rest. Bekijk hieronder uw mogelijkheden.


Gietvloeren

Bent u op zoek naar een moderne, industriële uitstraling voor uw woning? Dan is een gietvloer geschikt voor u! Met gietvloeren brengt u gezelligheid en toch strakheid aan in uw huis. De vloeren zijn onderhoudsvriendelijk en goed schoon te houden. Gietvloeren zijn momenteel erg populair, mede dankzij de naadloze afwerking en de mogelijkheid tot vloerverwarming. Daarnaast kunt u ze in veel verschillende kleuren bestellen!

Bekijk onze Gietvloeren


PVC Vloeren

Met een vloer uit de Vivafloors collectie kunt u genieten van een PVC vloer die bijna niet van echt te onderscheiden is. Uw vloer zal de prachtige uitstraling hebben van een houten of betonnen uitvoering, maar daarnaast niet de nadelen daarvan ondergaan. Met een PVC vloer bent u verzekerd van een slijtvaste vloer die ook nog eens waterbestendig is. Makkelijk en goedkoop in onderhoud dus!

Bekijk onze PVC Vloeren

Waarom bij Uwvloerafwerking.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het leggen van PVC vloeren.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Door te kiezen voor kwalitatief hoogwaardige PVC vloeren voorkomt u dat uw vloer na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze vloerafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren profiteert u van fikse kortingen.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.