PVC vloer nieuwbouw

Op zoek naar een geschikte vloer voor in uw nieuwbouwwoning? Wij raden u aan om te gaan voor een PVC vloer! De vele voordelen en luxe uitstraling zullen goed passen in een nieuwbouwwoning. Graag vertellen wij u wat meer over onze PVC vloeren.

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Waarom een PVC vloer nieuwbouw?

Een PVC vloer is op het moment helemaal in en dat begrijpen we wel kijkend naar de vele voordelen! Het grootste voordeel van deze vloeren is het onderhoudsgemak. Door de naadloze afwerking zijn deze vloeren makkelijk schoon te houden, waardoor uw woning een strakke uitstraling zal behouden. Daarnaast zijn deze vloeren vochtbestendig, ideaal voor in de keuken of badkamer. Door de goede warmtegeleiding is vloerverwarming een optie. Met een PVC vloer maakt u een duurzame keuze, kijkend naar de kwaliteit van de vloer en de slijtvastheid. Door de prachtige authentieke designs bezitten deze vloeren de uitstraling van een echte houten of betonnen vloer, maar ervaart u de gemakken van een PVC vloer. Al met al is een PVC vloer een praktische en modieuze keuze voor in uw nieuwbouwwoning!

Onze PVC vloeren

Graag komen we bij u thuis langs om een PVC vloer te leggen. Onze vakmensen beschikken over jarenlange ervaring en zullen dan ook zorgvuldig te werk gaan om u de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen. Daarnaast werken wij alleen met topproducten van mFLOR en Vivafloors zodat u jarenlang kan genieten van een prachtige vloer met een natuurlijke uitstraling! Uwvloerafwerking.nl heeft een ruim assortiment aan verschillende PVC vloerafwerkingen, voor ieder wat wils! Onze collectie bestaat uit zes verschillende designs: Eiken, Naaldhout, Tegels, Visgraat, Kastanje en Hongaarse punt. Neem gerust een kijkje in ons assortiment aan PVC vloeren.

Bekijk onze volledige PVC Vloeren collectie

Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van Vivafloors & mFLOR:

  Neem contact op of bezoek onze showroom!

  U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen bij vragen of opmerkingen, we staan u graag te woord. Bent u benieuwd hoe onze PVC vloeren er in het echt uitzien? Maak dan online een afspraak voor een bezoek aan onze showroom om een PVC vloer in Deventer in het echt te bekijken. Onze medewerkers luisteren graag naar uw wensen om uiteindelijk de juiste keuze te maken op het gebied van vloerafwerking in uw nieuwbouwwoning!

  Bereken uw prijsindicatie

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Persoonlijk advies van Team Uwvloerafwerking

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo Vivafloors