PVC vloer kwaliteit

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor uw woning en spreekt een PVC vloer u wel aan? Dan wilt u er natuurlijk wel een van uitstekende kwaliteit. Daarvoor zit u bij Uwvloerafwerking.nl helemaal goed, want wij bieden u verschillende PVC vloeren die jarenlang meegaan en hun uitstraling behouden. U hoeft zich daarom geen zorgen te maken over de kwaliteit van onze PVC vloeren. Bovendien bent u dankzij onze deskundigheid verzekerd van een vloerafwerking die volledig aan uw wensen voldoet.

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Waarom een PVC vloer?

Een PVC vloer kent vele voordelen, en we leggen u graag uit waarom. Houdt u bijvoorbeeld van een houten vloer? Of vindt u een betonnen uitstraling ook wel wat hebben? In dat geval is het eenvoudiger om te kiezen voor een PVC vloer, want de uitstraling is precies hetzelfde. Het voordeel zit hem in het materiaal, wat een stuk makkelijker en goedkoper is om te onderhouden. Daarnaast zijn er talloze mogelijkheden. Wat u ook in gedachten heeft, met een PVC vloer kan alles!

Onze PVC vloeren

Bij ons heeft u de keuze uit twee merken PVC vloeren die bekend staan om hun hoge kwaliteit: Vivafloors en mFLOR. Ons grote assortiment bestaat uit de volgende designs: eiken, naaldhout, Hongaarse punt, visgraat, kastanje en tegels. Ook zijn de vloeren in veel verschillende kleuren beschikbaar, zodat er altijd iets naar wens tussen zit. Door te gaan voor een van onze PVC vloeren krijgt uw woning een moderne uitstraling en is uw vloerafwerking niet van echt te onderscheiden. 

Bekijk onze volledige PVC Vloeren collectie

Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van Vivafloors & mFLOR:

  Neem contact op of bezoek onze showroom!

  Weet u al dat u een PVC vloer wilt hebben in uw woning? Of wilt u graag eerst nog wat meer informatie? Wat uw gevoel ook zegt, een kijkje nemen in onze showroom is altijd een goed idee. Zo kunt u zelf eens de kwaliteit van onze PVC vloeren in Deventer van dichtbij bekijken. U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen en een afspraak inplannen. We beantwoorden met liefde al uw vragen over onze PVC vloerafwerking!

  Bereken uw prijsindicatie

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Persoonlijk advies van Team Uwvloerafwerking

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo Vivafloors